Starea fetiţei de trei luni din Roman, înjunghiată de propriul tată, este în uşoară ameliorare

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Fetiţa de trei luni din Roman înjunghiată de propriul tată a început să respire singură, iar medicii susţin că starea ei s-a îmbunătăţit uşor.

Potrivit medicilor Spitalului de Copii "Sfânta Maria" din Iaşi, fetiţa înjunghiată de propriul tată a început să respire singură, ea fiind în continuare internată în secţia de terapie intensivă din cadrul spitalului.

Cum se simte micuța înjunghiată de tatăl ei

„Starea de sănătate a fetiţei este în uşoară ameliorare. Ea respiră spontan", a declarat marţi medicul Lavinia Ionescu, purtătorul de cuvânt al spitalului „Sfânta Maria” din Iaşi.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţa, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o locuinţă, din municipiul Roman, are loc o agresiune în familie.

 „La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmerie, constatând faptul că un bărbat, de 40 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei şi a doi copii, în vârstă de trei luni. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital. Din nefericire, unul dintre copii a decedat", a transmis IPJ Neamţ.

El şi-a înjunghiat un copil în zona inimii, iar celălalt în zona toracică. Fetiţa care a supravieţuit este internată în stare gravă la un spital din Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, Marius Emil Ianuş, a declarat, duminică, pentru News.ro, că bărbatul a povestit în timpul audierii că îşi aminteşte momentul în care şi-a agresat soţia cu cuţitul, dar apoi susţine că nu mai ştie ce s-a întâmplat.

Bărbatul a mai povestit că era stresat din mai multe probleme, printre care şi cele legate de firma pe care o conduce. Bărbatul din Roman urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net