Starea răniților din accidentul de pe Dunăre

Ultima actualizare:

    Șase pasageri au fost răniți și duși la spital
Șase pasageri au fost răniți și duși la spital

Răniţii în accidentul naval de la Mila 35 ar putea fi externaţi astăzi sau mâine. Ceelălalt acinet lovuit la cap mai rămâne sub supraveghere medicală.

Managerul Spitalului Judeţean Tulcea, Tudor-Ion Năstăsescu, a declarat pentru News.ro că starea de sănătate a celor doi pacienţi internaţi în unitatea medicală este bună și urmează  să fie reevaluaţi astăzi din punct de vedere neurologic.

În funcţie de rezultatul investigaţiilor ceștia ar putea fi externaţi în cursul acestei zile sau mâine. RăniȚii au aproximativ 30 de ani şi sunt medici din Republica Moldova.

În urma accidentului, ei au suferit traumatisme craniene, iar unul dintre ei are şi fractură de claviculă.

Un alt rănit în accidentul naval a fost transportat iniţial la Spitalul Judeţean Tulcea şi transferat apoi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru că avea leziuni mai complexe, dar tot la cap.

Paisprezece persoane au fost rănite ieri seară, în urma unui accident naval produs la Mila 35 pe Dunăre, după ce două ambarcaţiuni, de tip Water-taxi, s-au ciocnit.

Într-una se aflau 11 persoane și trei în cealaltă. Şase dintre pasageri sunt medici.

Trei pacienți au fost externați

În urma accidentului, şase persoane au fost transportate la spital și trei au fost deja externate. Bărbatul care conducea una dintre ambarcaţiunile implicate în accident şi care a plecat de la faţa locului a fost găsit în Tulcea şi va fi audiat de către poliţişti.

Acesta are 49 de ani şi a fost găsit în municipiul Tulcea. Ambarcaţiunea pe care o conducea era din categoria şalupelor, iar anchetatorii urmează să stabilească dacă deţine toate documentele care să-i permită să o conducă.

Totodată, Căpitănia Tulcea a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul naval şi cine se face vinovat de acest incident, evenimentul fiind investigat şi de Poliţia Transporturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net