A stat 18 ore captiv în maşina răsturnată!

Ultima actualizare:
A suferit  mai multe fracturi
A suferit mai multe fracturi

Clipe de coşmar, sâmbătă seara, pentru un tânăr de 23 de ani. S-a răsturnat cu maşina pe un câmp şi a rămas încarcerat. Nimeni nu i-a auzit însă strigătele de ajutor. A fost găsit abia duminică seara, de prietenii care l-au căutat disperaţi.

Tânărul din localitatea arădeană Vinga s-a urcat, sâmbătă seara, în maşina personală şi a plecat spre Timişoara, unde trebuia să se întâlnească cu o colegă.

La un moment dat, el a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp de lângă localitatea Sânandrei, la aproximativ 100 de metri de şosea. Maşina s-a transformat într-un morman de fiare, iar şoferul a leşinat.


    A suferit  mai multe fracturi
A suferit mai multe fracturi

Când s-a trezit, era prins între scaun şi bordul maşinii. A vrut să sune după ajutor, dar telefonul se dezmembrase în urma impactului. A strigat după ajutor, dar nu l-a auzit nimeni.

Tânărul a trecut prin clipe de coşmar. Avea dureri crunte şi a stat toată noaptea încarcerat, pe câmp, la temperaturi scăzute. A sperat totuşi că dimineaţă, când se va lumina, cineva îi va zări maşina răsturnată şi va suna după ajutor. Nu a fost aşa! Abia duminică, la ora 17.00, a fost găsit de prietena cu care ar fi trebuit să se întâlnească.

Tânăra şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva când a văzut că are telefonul închis. I-a alertat colegii şi prietenii pe Facebook şi au pornit în căutarea lui. L-au găsit după 18 ore de la accident. Tânărul era conştient, însă nu îşi amintea nimic din cele întâmplate. Medicii au spus că este un miracol că băiatul a supravieţuit. A suferit câteva fracturi, dar starea lui este bună.  

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net