Stăteau la masă pe acoperișul blocului! Poze spectaculoase făcute cu drona pe malul mării

Ultima actualizare:

    Au luat masa la înălțimeFoto: Marian Adochiței
Au luat masa la înălțimeFoto: Marian Adochiței

Deținătorul unei drone a realizat un set de fotografii aeriene ale Constanţei, pe care le-a postat pe Facebook. Astfel, internauții au ocazia să-și aline dorul de oraş şi de Marea Neagră. În setul de imagini apare și o surpriză.

Marian Adochiţei, un tânăr actor de la Teatrul de Stat din Constanţa, este şi un fotograf la fel de talentat. Zilele trecute, el și-a ridicat drona și a captat frumuseţea de la înălţime a Constanţei, spre bucuria internauților. Dorul de albastrul mării și de oraşul de la capătul României a fost astfel ostoit, un pic, de imaginile lui Marian. 

La adăpost de polițiști

Actorul a surprins și o imagine inedită. Pe un bloc de patru etaje de pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu era o masă întinsă de locatari pe terasa de pe acoperiş. Omenii erau liniștiți, fără să le pese de restricțiile impuse de pandemia de SARS - CoV - 2, fiind la adăpost de polițiști. „Părea o familie care mânca brânză cu roşii şi salată. Sănătos“, a comentat Marian Adochiței.

Vezi imagini spectaculoase pe adevarul.ro!    

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net