Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu

Ultima actualizare:
Ștefan Risipiceanu și-a recunoscut faptele în fața procurorilor DIICOT
Ștefan Risipiceanu și-a recunoscut faptele în fața procurorilor DIICOT

Anchetatorii au reușit să facă un nou pas în cazul crimelor din Caracal, după ce complicele lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipiceanu, a recunoscut într-un final că a agresat sexual una dintre fetele date dispărute și despre care se crede că Dincă le-ar fi ucis, Luiza Melencu.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a precizat miercuri, 11 decembrie, că Ştefan Risipiceanu, complicele lui Dincă, a recunoscut în faţa procurorilor DIICOT că a violat-o pe Luiza Melencu, însă nu recunoaşte alte fapte de violenţă asupra tinerei, informează Mediafax. Dezvăluirea a fost făcută iniţial de Gheorghe Dincă, însă Risipiceanu a negat că ar fi avut vreo implicare. 

Cei doi au fost puși la sediul DIICOT față în față miercuri, iar Risipiceanu a cedat într-un final presiunilor procurorilor. Acesta a recunoscut că a violat-o pe Luiza, însă a susținut că nu ar fi prezentat un comportament violent față de aceasta. 

Ştefan Risipiceanu, în vârstă de 46 de ani, a fost reţinut după ce a fost acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Din declarațiile celor doi bărbați a reieșit faptul că şi Dincă ar fi violat-o pe tânără.


    Ștefan Risipiceanu și-a recunoscut faptele în fața procurorilor DIICOTFoto: Captură Video
Ștefan Risipiceanu și-a recunoscut faptele în fața procurorilor DIICOTFoto: Captură Video

Declarația lui Gheorghe Dincă despre complicele său

„Fiind bine legată la ochi și la mâini, am plecat la Fănică, la copertină, unde mă aștepta. Fănică făcea țigări din ziar și mi-a zis: «Nea George, se (…) bine?», eu zicându-i că da. Am mai stat pe afară puțin, pe la nutrii, dar el era nerăbdător să meargă în casă la Luiza. Își freca palmele, dar nu puteam să îl refuz pentru că o văzuse în mașina mea zbierând”, a povestit criminalul de la Caracal, potrivit Antena 1. 

Mama Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, a declarat, tot miercuri, că raportul FBI pe oasele găsite la liziera unei păduri sunt neconcludente: „Avocaţii mi-au spus că oasele erau prea distruse. Deduc că Luiza trăieşte”.

Inițial, Ştefan Risipiceanu a susţinut, în fața jurnaliștilor, că nu ştia că Dincă aducea fete acasă. „N-am văzut niciodată nimic în casa lui Dincă. Nimic suspect. Eu mă duceam doar să-l ajut la ce avea nevoie. Două săptămâni am stat la el acasă înainte să fie arestat, am dormit în şopronul din curte, dar n-am văzut nimic”, a declarat Ştefan Risipiceanu pentru Adevărul, după reţinerea lui Gheorghe Dincă.

Potrivit avocatului lui Gheorghe Dincă, acesta a explicat că „partenerul lui” a insistat să o violeze pe Luiza. De asemenea, în casa groazei din Caracal există și probe biologice care îl incriminează pe complicele lui Dincă în acest sens. „Există şi probe biologice, nu pot să spun ce. Ştiam că există demult, dar nu şe ştia a cui e proba. Există declaraţia lui Dincă şi probele biologice, care sunt foarte puternice”, a spus acesta. Risipiceanu se află în continuare în arest. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net