Stelian Ion, la plecarea de la Ministerul Justiţiei: "Florin Cîţu nu este un partener loial, nu este un lider care să unească"

Ultima actualizare:

    Stelian Ion
Stelian Ion

Ministrul demis al Justiţiei, Stelian Ion, afirmă, joi, la plecarea de la minister, că pleacă cu fruntea sus şi că a făcut tot ce trebuia să facă în ultimele luni.

”Plec cu fruntea sus. Am făcut cea ce trebuia să fac în aceste luni. Blocarea SIIJ în Parlament este opera, în principal, a UDMR şi a neimplicării altor lideri politici (...) Motivele remanierii sunt unele care nu au fost explicitate, au fost doar pretexte”, a afirmat, joi, Stelian Ion, la predarea mandatului de ministru al Justiţiei. 

”Dincolo de aceste aspecte şi de pretextele folosite, având substrat mai degrabă numirea procurorilor de rang înalt, unde e o miză foarte importantă pentru unii, pentru noi nu a fost decât miza de a avea o procedură transparentă, corectă, astfel încât să asigurăm independenţa procurorilor şi independenţa justiţiei. recând peste toate aceste lucruri, plecăm de aici cu fruntea sus. Din păcate, premierul Florin Cîţu nu este un partener loial, nu este un lider care să unească, care să ţină coaliţia aproape, care să înţeleagă care sunt priorităţile de guvernare, nu merge pe priorităţile din programul de guvernare, aşa cum şi-a asumat, nu respectă partenerii de guvernare, nu-şi respectă cuvântul dat şi în general are un respect redus faţă de lege, dfe Consituţiie”, a adăugat Stelian Ion. 

Acesta a afirmat că ”premierul Cîţu trebuie să plece”.  ”Trebuie o nouă echipă condusă de un alt premier. Aşa nu mai poate continua din punctul nostru de vedere această coaliţie”, a mai declarat Stelian Ion. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net