Știau colegii pedofilului că are un comportament ciudat? Anul trecut a agresat o femeie în secție!

Ultima actualizare:

    Pedoflilul și-a disimulat ani de zile purtările față de colegi și superiori
Pedoflilul și-a disimulat ani de zile purtările față de colegi și superiori

Cazul polițistului Eugen Stan, pedofilul care a agresat doi copii vineri dimineață într-un bloc din cartierul Drumul Taberei, devine din ce în ce mai straniu. Noi detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în timpul audierilor.

Se pare că pedofilul ar mai fi violat o fetiță în anul 2012 în sectorul 6 iar anul trecut a agresat o femeie care făcea scandal la sediul Brigăzii Rutiere din Strada Logofătul Udriște. Surse din poliție au declarat pentru ziarul Click! faptul că ceilalți colegi ai săi l-ar fi poreclit după această întâmplare „Violatorul”. 

Interesant este că, în cadrul Poliției, evaluarea psihologică se face la fiecare 3 ani în cadrul Poliției, iar pentru cei care conduc autovehicule, evaluarea se face anual. Pedofilul a reușit, totuși, să treacă testele cu brio și nu le-a dat nimic de bănuit colegilor, în ciuda acelui episod petrecut anul trecut. 

„Suntem năuciți. E ceva de domenoul fantasticului să avem în rândul nostru un pedofil. Practic, munca noastră de 10-15 ani s-a dus. Poliția este îngenuncheată acum, de-aia nu trebuie să generalizăm. Omul mai are o infracțiune din 2015. Nu înțeleg cum de a rezistat atâta timp printre noi", ne-a declarat Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

Polițiștii l-au reținut pe pedofilul care a agresat sexual doi copii în vârstă de 5, respectiv 9 ani, în liftul unui bloc. Cazul a fost preluat de către procurori și căutările au fost extinse pe o zonă de 50 de străzi. Peste 300 de polițiști au fost mobilizați pentru soluționarea acestui caz. Luni, în jurul orei 10 dimineața, pedofiul a fost reținut de către polițiști. El și-a recunoscut fapta în fața oamenilor legii și a mărturisit că a comis o faptă similară în anul 2015.Un detaliu incredibil despre viața pedofilului a ieșit la suprafață. El lucreză ca agent de poliție în Brigida Rutieră și a fost recunoscut de colegii săi care au văzut înregistrările făcute publice în cadrul buletinelor de știri, potrivit Digi24.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net