Studenta criminală de la Medicină a luat o decizie care i-a şocat familia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Carmen Bejan, închisă într-un penitenciar de maximă siguranţă, după ce a fost acuzată de crimă, s-a decis să renunţe la carne şi să devină vegetariană.

În vara lui 2009, Sergiu Florea (27 ani) şi Carmen Bejan (27 ani), studenţi în Timişoara, la Facultatea de Medicină, îl omorau şi îl tranşau pe Tiberiu Schroth, liderul unui clan de romi. Ambii au fost condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare. Povestea studenţilor ucigaşi este cutremurătoare, prin modul în care a fost comisă crima, şi suprinzătoare prin turnura pe care a luat-o, după gratii, viaţa celor doi tineri. 

Claudiu Şatran, iubitul ei actual, pe care l-a cunoscut la începutul perioadei de detenţie, a rămas alături de ea şi în ziua de azi. Susţine că o iubeşte enorm şi nu o va părăsi niciodată. "Eu îi ţin moralul ridicat, şi o vizitez ori de câte ori pot, pentru că acum lucrez ca şofer de tir, în străinătate. Ea s-a schimbat mult, are alte preferinţe în materie de mâncare de exemplu. A devenit vegetariană, dar pentru că eu nu mă pricep să-i gătesc special, părinţii ei sunt cei care îi aduc pachetele cu hrană, cu ce îşi doreşte ea", a declarat Claudiu pentru cick.ro.   

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net