Studenta criminală s-a făcut croitoreasă

Ultima actualizare:

    Are dreptul la mai  multe vizite
Are dreptul la mai multe vizite

Veste bună pentru Carmen Şatran (fostă Bejan). Aflată după gratii de 5 ani, pentru că a ucis şi tranşat un om, ea a fost mutată din regimul de maximă siguranţă la cel închis. Acum, are dreptul să muncească, dar şi să primească mai multe vizite la penitenciar din partea soţului ei, Claudiu Şatran. 

Fosta studentă de la Facultatea de Medicină din Timişoara, condamnată pentru omor, a reuşit după cinci ani de detenţie să iasă la muncă. Chiar dacă lucrează tot în incinta Penitenciarului Arad, într-un atelier de croitorie, tânăra este mulţumită că are cu ce să îşi ocupe timpul.

Claudiu Şatran (37 de ani), soţul lui Carmen, a declarat că pentru purtarea exemplară şi pentru faptul că a ispăşit o parte din pedeapsă aceasta a fost mutată din regimul de maximă siguranţă la cel închis. „De o săptămână, Carmen lucrează în atelier câte opt ore pe zi. Este foarte bucuroasă", a spus Claudiu.

Acesta spune că trecerea într-o altă treaptă îi măreşte şi numărul vizitelor. „Până acum puteam să merg să o vizitez, la geam, doar de două ori pe lună. Acum mai am dreptul la încă o vizită, la masă. Sunt alături de ea şi o susţin cum pot de aici, de afară", mărturiseşte Claudiu. Pentru fiecare patru zile lucrate, lui Carmen i se scade o zi din pedeapsa de 20 de ani de puşcărie pe care îi are de executat.

Claudiu Şatran s-a căsătorit cu Carmen în penitenciar

simeon stalpnicul png

«Eu nu-mi găsesc de lucru, că am cazier!»

Pentru a putea să-i ofere soţiei o viaţă cât mai bună, când se eliberează, Claudiu Şatran face tot posibilul să-şi găsească un loc de muncă. După ce firma la care a lucrat a pierdut contractul pentru construcţia autostrăzii Nădlac-Arad, Claudiu a rămas şi fără locul de muncă pe care l-a obţinut cu greu. Acum acesta bate pe la toate uşile pentru a se angaja.

„Am făcut şcoala de şoferi profesionişti crezând că îmi voi găsi mai uşor un loc de muncă, dar toţi cer experienţă. Plus de asta, sunt refuzat în proporţie de 98 la sută, deoarece am cazier. Îmi este foarte greu", a spus Claudiu, eliberat din puşcărie în martie 2012, după ce a ispăşit o pedeapsă de zece ani, pentru trafic de droguri.

Click! Spune

Carmen Bejan a fost condamnată la 20 de ani de închisoare cu executare, după ce, în vara anului 2009, a ucis şi tranşat un bărbat împreună cu Sergiu Florea, iubitul ei de la acea vreme. În timpul detenţiei, ea l-a cunoscut pe Claudiu Şatran, cu care s-a şi căsătorit în spatele gratiilor. Tânăra a rămas însărcinată şi, în mai 2012, a născut o fetiţă care nu a supravieţuit decât o oră.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net