Studentul gol are nota 4 la Mediu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a dezbrăcat complet în buricul Bucureştiului şi a strigat cât l-au ţinut puterile că nu mai suportă poluarea şi traficul îngreunat din Capitală, dar nu pune mâna pe carte. Este student în anul II la Arhitectură şi primul semestru l-a încheiat cu mai multe restanţe, printre care şi la Elemente de mediu în urbanism.

"Să fi băut? Să fi luat etnobotanice? Este un student bun, nu a făcut niciodată probleme în universitate, dar probabil că nemulţumirile lui sunt legate de viaţa personală", ne-a spus Lucia Vlad, secretar şef al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu".

simeon stalpnicul png

Vlad Ghelu (21 de ani) nu are o situaţie prea strălucită la învăţătură, el rămânând cu mai multe restanţe după sesiunea din iarnă. Culmea, chiar şi la Elemente de mediu în urbanism, materie pe care ar fi trebuit să o aprofundeze temeinic din moment ce ţelul său este eliminarea poluării şi traficului aglomerat.

Protestatarul, care a stat, luni, patru ore cocoţat pe o macara în faţa Teatrului Naţional şi a strigat că vrea să se renunţe la autoturisme şi la tehnologie, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie "Al. Obregia".

"Bărbatul a fost evaluat, marţi (n.r. ieri), de o comisie de specialişti, care a decis ca pacientul să rămână internat şi să primească tratament", a explicat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Rodica Năstase.

Beat, s-a dezbrăcat că avea ceva împotriva jocurilor de noroc

Şi ieşenii care au ieşit, luni seară, în oraş au avut parte de circ. Un tânăr, care consumase droguri, s-a dezbrăcat pe stradă şi a început să-şi strige oful, fiind supărat pe jocurile de noroc.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

S-a tăvălit prin bălţi, s-a aruncat în faţa maşinilor, până când, chemaţi de trecători, şi-au făcut apariţia poliţiştii. Aceştia au reuşit cu greu să-l imobilizeze pe bărbat şi să-l urce în ambulanţa care sosise la faţa locului.

A fost nevoie, însă, să-l lege de targă pentru ca medicii să-l poată consulta. Tânărul a fost transportat la Spitalul Sf. Spiridon pentru a i se preleva probe biologice, după care a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Şi alţii protestează nud în locuri ciudate

Santiago, Chile- 11 iunie 2011. Centrul oraşului este paralizat în fiecare an de sute de biciclişti care militează pentru o lume fără poluare, fără războaie şi mai bună. Manifestaţia durează o oră şi e interzisă minorilor.

simeon stalpnicul png

Londra, Marea Britanie- 1 mai 2010. Un tânăr a protestat împotriva măsurilor de austeritate chiar în faţa Parlamentului britanic, suindu-se gol puşcă într-un copac. A fost dat jos cu greu după un sfert de oră de vociferări şi negocieri cu forţele de ordine care au descins la faţa locului.

simeon stalpnicul png

Kiev, Ucraina- 31 mai 2011. O tânără gravidă s-a dezbrăcat chiar pe peronul gării din capitala ucraineană scandând lozinci împotriva avorturilor şi pentru drepturile femeilor. A fost „săltată" după o jumătate de oră.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net