Suceava. Un bărbat a vrut să-și salveze capra căzută în fântăna adâncă de 12 metri, dar a plonjat după ea

Ultima actualizare:

    Bărbatul și capra au fost scoși de pompieri  Foto: adevarul.ro
Bărbatul și capra au fost scoși de pompieri Foto: adevarul.ro

O situație tragicomică în comuna Drăgușeni din Suceava. Un bărbat care a vrut să scoată o capră căzută într-o fântână dezafectată a picat și el după ea, la o adâncime de 12 metri. Săteanul şi-a legat capătul unei funii de picior și s-a aruncat în fântână, însă celălalt capăt a uitat să-l asigure.

Întâmplarea a avut loc sâmbătă, în jurul orei 13:20. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui bărbat care a căzuse într-o fântână fără apă, situată pe un teren viran de pe raza comunei Drăguşeni. Victima, un bărbat de 41 de ani, a venit la fântână, unde, cu o zi înainte, îi căzuse o capră, cu gândul să-şi salveze animalul, scrie adevarul.ro

Și-a legat o funie de picior și s-a aruncat în fântână 

Și-a făcut planul în minte, însă când l-a pus în aplicare nu l-a dus la bun sfârșit. S-a legat cu o funie de un picior şi s-a aruncat practic în fântână, gândindu-se că funia îl va susține și tot cu ajutorul ei va ajunge la suprafață, cu animal cu tot. Numai că, din nefericire, a uitat să lege celălalt capăt al funiei, pentru a fi asigurat, şi a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 12 metri.

Şansa bărbatului, dat fiind locul izolat, în câmp, a fost faptul că alţi cetăţeni au observat întâmplarea şi au solicitat imediat ajutor la 112. Pompierii militari, sosiţi la faţa locului, şi-au luat toate măsurile de siguranţă, iar un salvator, cu ajutorul accesoriilor specifice, a coborât în fântână, i-a asigurat şi i-a pregătit pe cei doi pentru extragere.

Ulterior, atât omul, cât şi animalul, au fost aduşi la suprafaţă sănătoşi, fără probleme deosebite. După evaluarea medicală, bărbatul şi-a luat capra şi a plecat spre domiciliu. 

Citește și: 

Tulcea: La miezul nopții, o femeie a fost scoasă dintr-o fântână adâncă de 20 de metri în timp record

Familia copilului căzut în fântână: «Am astupat puţul blestemat»

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net