Sunați la 112 dacă îl vedeți! A evadat din pușcăria Jilava

Ultima actualizare:

    Deţinutul Azamfirei Valeriu Constantin, deţinut de la Penitenciarul Jilava a evadat, joi dimineaţă (7 martie), în jurul orei 0:55, iar acum polițiștii în cautăFoto: Poliția Română
Deţinutul Azamfirei Valeriu Constantin, deţinut de la Penitenciarul Jilava a evadat, joi dimineaţă (7 martie), în jurul orei 0:55, iar acum polițiștii în cautăFoto: Poliția Română

Dacă îl vedeți pe bărbatul din fotografie, sunați la 112, dar nu încecați să vă apropiați sau să interveniți în vreun fel. Omul este un tâlhar periculos care a evadat joi, 7 martie, din Penitenciarul Jilava. Polițiștii îl caută peste tot și are nevoie de ajutorul populației pentru a îl găsi înainte să mai comită vreo faptă.

Deţinutul Azamfirei Valeriu Constantin, deţinut de la Penitenciarul Jilava a evadat, joi dimineaţă (7 martie), în jurul orei 0:55, iar acum polițiștii în caută. Tâlharul a sărit gardurile ce împrejmuiesc închisoarea, anunţă reprezentanţii penitenciarului. Bărbatul fusese încarcerat după ce a fost condamnat definitiv la o sentinţă de 10 ani de închisoare pentru tâlhărie.

Deţinutul, condamnat la 10 ani pentru tâlhărie şi având regim semideschis, a evadat din penitenciar joi dimineaţă (7 martie). Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete pentru a afla cum a fost posibilă evadarea.

Autorităţile fac apel la cei care pot să ofere informaţii despre locul în care s-ar putea afla deţinutul să sune la 112 sau la Penitenciarul Jilava.

Deţinutul are tatuaje pe umeri şi purta geacă culoare maron, pantaloni tip jeans culoare maron şi pantofi sport tip adidas culoare neagră, la momentul evadării.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov, Poliţia de Frontieră, DGPMB, IPJ Călăraşi.

În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112.

De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Bucureştiul Jilava la telefon: (0256)20200030, (021) 4570182, 021 4570654, 0757087957.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net