Pe cât este de celebru, pe atât este de modest. Roger Waters (69 de ani) este un artist complet, dar mai presus de toate un om simplu, cu foarte mult bun simţ, astfel ca pentru şederea sa în România, acesta nu a avut niciun fel de pretenţie exagerată în ceea ce priveşte cabina sa din backstage.


Camera va fi una cât se poate de „cuminte“: aerisită, luminoasă, mobilată simplu, cu două fotolii şi „o canapea comodă, pe care să poţi sta întins“, după cum a solicitat artistul, scrie adevărul.ro.

În afară de camera lui Roger Waters, în backstage vor mai fi alte 10 cabine: două garderobe, o cameră pentru masaj, o cabină pentru membrii bandului, o cabină pentru backing vocals, o bucătarie şi o sală de mese.

Pregătirile pentru concertul artistului britanic Roger Waters care va avea loc pe 28 august sunt pe ultima sută de metri în Piaţa Constituţiei.

Ultimele bilete sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, precum şi online, pe www.myticket.ro.
 
 
Loading...