Suspecții principali în cazul cățelușei mutilate cu o petardă sunt niște copii

Ultima actualizare:

    Câinele a fost mutilat după ce o petardă i-a explodat în gură
Câinele a fost mutilat după ce o petardă i-a explodat în gură

Nişte copii sunt suspecţii principali în cazul câinelui care căruia i-a explodat o petardă în gură, la Satu Mare, conform presasm.ro. Anchetatorii iau în calcul două variante: cea în care animalului i-a fost băgată intenţionat petarda în gură şi cea în care câinele s-a apropiat de petardă crezând că este mâncare.

Surse judiciare au precizat pentru presasm.ro că suspecţii principali sunt niște copii şi că încă nu se ştie dacă aceştia ar fi acţionat în mod intenţionat, punând în gura câinelui acea petardă

Este luată în calcul şi varianta în care câinele s-ar fi apropiat de petardă, crezând că ar fi ceva de mâncare. În zonă este cunoscut faptul că acel câine era hrănit de localnici.

”În cercul de suspecţi este un grup de minori, dar autorii nu au fost încă prinşi”, a declarat, pentru presasm.ro, Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Satu Mare. 

Câinele, mutilat înainte de Anul Nou

Cazul câinelui mutilat de o petardă la Satu-Mare a fost făcut public pe 30 decembrie de Asociația Free Life, care a anunțat că oferă o recompensă pentru găsirea făptașilor.

Cățelușa Lia a fost salvată în cele din urmă de veterinari și în acest moment se află sub tratament. El a fost operat, va fi vaccinat, deparazitat şi propus pentru adopție.

“Din păcate acesta este rezultatul PETARDELOR. A început “show-ul, distracţie cu petarde pe seama câinilor...” Acest suflet îşi ducea traiul din mila câtorva persoane, care îi ofereau mâncare şi apă, ba chiar e şi sterilizata, dar câţiva nemernici sau găsit să se distreze pe seama ei, şi nu oricum....ci i-au băgat petardă în gură...( să fie siguri că au de ce râde)”, a transmis Asociația Free Life pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net