Suspectul execuţiei din Piteşti şi poliţistul de la Secţia 14, reţinuţi în dosarul furtului de maşini

Ultima actualizare:

Deşi erau cercetaţi pentru furtul unei maşini de lux din străinătate, poliţistul Andrei Adrian Toma (25 de ani) şi Ion Păun (37 de ani)  încă din 2012, cei doi nu au fost reţinuţi niciodată până acum. Se pare că a fost nevoie de producerea unei crime pentru ca acest dosar să fie repus pe tapet şi să fie acţionat în consecinţă.

Este vorba despre furtul unui BMW X5, faptă petrecută anul trecut, anunţă Mediafax. Atât victima atacului mafiot de luni seară, Ionel Rădulescu, cât şi principalul suspect, Ion Păun, se ocupau cu vânzarea de maşini. Agentul de la Secţia 14 îi cunoaşte pe ambii bărbaţi. Mai mult, cel ucis era martor în dosarul în care ceilalţi doi sunt reţinuţi.

Cei doi reţinuţi au fost duşi în arestul Poliţiei judetene din Arges, urmând ca miercuri să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Ionel Rădulescu a fost executat cu şapte gloanţe în faţa blocului, luni seară, când se întorcea acasă. Anchetatorii îl suspectează pe Ion Păun, un vecin de-al victimei. Bărbatul a fost împuşcat cu un Glock de 9 mm, acelaşi tip de pistol deţinut de poliţistul de la Secţia 14. Agentul a declarat arma furată în cursul anului trecut. Procurorii au precizat că arma crimei nu este aceeaşi cu pistolul poliţistului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net