Suspiciuni de omor în cazul modelului Constantin Toma. „Fratele meu avea sânge pe piept!”

Ultima actualizare:

    Constantin Toma, Coco pentru familie, a murit în vila din Ploieşti FOTO verdict.ro
Constantin Toma, Coco pentru familie, a murit în vila din Ploieşti FOTO verdict.ro

Constantin Toma Coco, fotomodel de culoare care a lucrat pentru Cătălin Botezatu, a fost găsit mort în noaptea de 29 spre 30 octombrie în vila sa dintr-un cartier de lux de lângă Ploieşti.

Poliţia a anunţat decesul drept o sinucidere prin spânzurare, dar familia bărbatului susţine că sunt prea multe elemente care duc spre o posibilă crimă: urme de sânge pe cadavru, răni suspecte la cap, sânge pe pereţi, uşi rupte şi nicio urmă pe stâlpul din rigips de care, spun prietenii, s-a spânzurat Coco, scrie adevarul.ro.

Oficial, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Constantin Toma (24 de ani) a fost găsit spânzurat luni, 29 octombrie, la ora 5 dimineaţa de către fata cu care avea o relaţie de ceva timp. Constantin şi iubita sa, Alexandra, se pare că au avut un conflict în noaptea de duminică spre luni, 29 octombrie. Alexandra ar fi plecat de acasă în jurul orei 5.00 dimineaţa, dar ar fi revenit la vila lui Constantin după o jumătate de oră. Atunci l-a găsit spânzurat în holul casei. Fata a sunat un prieten şi împreună au reuşit să taie frânghia de care atârna corpul lui Constantin. Au încercat să-l resusciteze, dar când au văzut că tânărul nu dă niciun semn de viaţă au sunat la 112. Aceasta este varianta oficială.

Rachael Toma, mama lui Coco şi surorile sale Elena şi Ana Maria au venit în România joi, 1 noiembrie. Familia fotomodelului locuieşte în Zambia unde administrează o afacere profitabilă. Elena, sora cea mare a lui Coco, a fost cea care a primit vestea morţii fratelui ei. A fost contactată telefonic de iubita bărbatului chiar în data de 29 octombrie. Pentru că mama lui Coco nu avea paşaport, cele trei femei nu au putut ajunge în România mai devreme de ziua de 1 noiembrie, scrie adevarul.ro.

Sânge pe pereţi şi pe pieptul lui Coco

Când au intrat în vilă, femeile au avut un şoc. Au găsit urme suspecte, sânge în jurul întrerupătoarelor şi pete de lichid maroniu pe pereţi, ca şi când cineva ar fi aruncat cu o cană de cafea. Mai mult, uşile de interior erau sparte, de parcă cineva le-ar fi lovit cu piciorul. Totuşi în casă era curat. Nu erau cioburi pe jos, nu erau urme de lemn rupt şi niciun alt obiect deranjat.

”Nu ştim exact ce s-a întâmplat acolo, dar noi nu am găsit nimic deranjat în casă. Era făcut curat. Doar acele pete pe pereţi. Nu ştim cine a făcut curăţenie şi de ce. Ne întrebăm de ce Poliţia nu a închis casa, după ce l-au găsit pe fratele meu mort şi a lăsat pe oricine să intre acolo. Balustrada nu are semne. Acolo e lemn. Rigipsul, deloc. Eu nu am de unde să ştiu... I-o fi dat cu ceva în cap, l-or fi drogat. I-or fi dat otravă, l-au ştrangulat. E foarte uşor să faci chestia asta. Poliţia trebuia să fi sigilat casa”, a declarat sora lui Coco, scrie adevarul.ro.

Femeia a explicat că fratele ei urma să primească de la familie o importantă sumă de bani, câteva zeci de mii de dolari, pentru a-şi cumpăra o maşină din Germania, iar prietenii lui erau la curent cu acest aspect.

”Nu mi-a plăcut de anturajul lui”

”Nu mi-a plăcut de anturajul lui. A venit în Zambia şi era tot timpul sunat de aceşti prieteni care îl chemau mereu în România. Eu i-am spus să se mute în Turcia şi să stea în casa mea de acolo. Acum aceeiaşi prieteni spun că fratele meu era în depresie, că era abandonat de familie, ceea ce nu este adevărat. Noi vorbeam în fiecare zi cu el, casa unde locuia el era pe numele meu. Am vorbit cu el la telefon chiar cu o zi înainte să se întâmple şi nu era supărat, era chiar vesel. Au spus că rămăsese fără bani şi că începuse să vândă lucruri din casă. Nu este adevărat. Am găsit totul la locul lui. Nu lipseşte nimic. Avem tablouri din cupru care valorează unul singur câteva mii de euro şi sunt la locul lor. La fel televizoarele şi mobila”, spune Elena.

Citește mai multe pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net