Syda și-a dus iubita la cea mai de fițe petrecere de la mare

Ultima actualizare:

    Bogdan Ionescu, maestru în mânuit băţul de selfieFotografii: Mihai Ionescu
Bogdan Ionescu, maestru în mânuit băţul de selfieFotografii: Mihai Ionescu

Patronii localurilor din Mamaia nu duc lipsă de muşterii, însă trebuie să ia cumva faţa concurenţei. Astfel că petrecerile tematice sunt cele mai căutate de turişti. Foarte apreciat a fost party-ul de sâmbătă seară, 12 august, dintr-un club celebru din staţiune, unde toţi invitaţii s-au îmbrăcat exclusiv în alb.

„All white party” au fost cuvintele de ordine sâmbătă seară într-un club de fiţe din Mamaia. Petrecăreţii au fost sfătuiţi să poarte doar ţinute albe, ca să se piardă uşor în mulţime. Doi dintre ei n-au reuşit deloc să se facă nevăzuţi: Bogdan Ionescu (Syda) şi noua lui iubită, Maria Grigoriu (28 de ani), au fost recunoscuţi de toată lumea la cheful de pe plajă.


    Noua cucerire a lui Syda,  Maria Grigoriu, e fotomodel
Noua cucerire a lui Syda, Maria Grigoriu, e fotomodel

Tânăra care i-a luat locul Elenei Băsescu în inima lui Syda, fotomodel de meserie, a strălucit la propriu cu ţinuta ei: cămaşă tip halat de stomatolog şi jeanşi albi strâmţi şi scurţi de tot. Bogdan Ionescu (38 de ani) a ţinut-o strâns lângă el, parcă vrând să n-o piardă. Pe parcursul serii a fost omul responsabil cu fotografiile de grup, aşa că prietenii au roit în jurul lui.


    Doamnele şi domnişoarele au îmbrăcat rochiţe subţiri; Deşi n-au fost interzise,  sutienele au cam lipsit; Dacă ai un  corp frumos, trebuie să-l  şi expui; Nu mai citim ziarele, dar le purtăm; Şeici în  Mamaia?  Hmmm....
Doamnele şi domnişoarele au îmbrăcat rochiţe subţiri; Deşi n-au fost interzise, sutienele au cam lipsit; Dacă ai un corp frumos, trebuie să-l şi expui; Nu mai citim ziarele, dar le purtăm; Şeici în Mamaia? Hmmm....

„Liber de sarcini” după ce a divorţat la notar de Elena Băsescu, în toamna anului trecut, Bogdan Ionescu nu ratează nici o petrecere răsunătoare din Mamaia. N-ar fi exclus să fi participat şi la cheful de aseară, din acelaşi club. De data aceasta, ţinuta recomandată a fost una de culoare neagră, iar atmosfera a fost întreţinută de trupa La Familia.

image
image
image
image
image
image
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net