Bărbatul care a jefuit singura casă de schimb valutar din orașul gorjean Bumbești Jiu a fost prins de poliţie! Tâlharul urmează să dea explicaţii în faţa anchetatorilor.


El a fost găsit, în această dimineaţă, în Petroşani, judeţul Hunedoara. Polițiștii au descins în casa bărbatului de 41 de ani şi în cea a iubitei acestuia. Acolo au descoperit o parte din banii furați din casa de schimb valutar. Suspectul a fost dus la audieri şi cel mai probabil azi va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

Cum a dat atacul bărbatul îmbrăcat în tricolor

Pe 25 februarie, o casă de schimb valutar din oraşul Bumbeşti Jiu a fost spartă, poliţiştii demarând atunci cercetările pentru identificarea autorului. 

Îmbrăcat cu o haină tricoloră și cu o cagulă pe față, bărbatul  a aruncat pe jos o pungă cu sticksuri ca să-i distragă atenția angajatei. În timp ce aceasta a ieșit din clădire, bărbatul a lovit-o, a amenințat-o cu un pistol, apoi a fugit cu 7.000 de euro. 

Poliţiştii au descoperit că, imediat după comiterea infracțiunii, autorul a abandonat obiectele de îmbrăcăminte  în zona Defileului Jiului, în apropierea municipiului Petroșani, iar o parte din suma de bani în valuta sustrasă a fost schimbata la casele de schimb valutar de pe raza municipiului Petroșani și orașului Petrila.

 Cercetările continua pentru probarea activității infracționale, urmând ca față de autor să fie dispuse măsurile legale.

 
 
Loading...