Tânăr bănuit că voia să păcălească un bărbat prin metoda "accidentul", prins. Cum s-a întâmplat

Ultima actualizare:

    Un tânăr bănuit că încerca să păcălească un bărbat de 67 de ani prin metoda "accidentul" a fost prinsFoto Click!
Un tânăr bănuit că încerca să păcălească un bărbat de 67 de ani prin metoda "accidentul" a fost prinsFoto Click!

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost prins de poliţişti în flagrant, în timp ce primea o sumă de bani de la un bărbat de 67 de ani, ca urmare a unei discuţii telefonice prin care acesta din urmă a fost indus în eroare cu privire la situaţia fiului său, prin metoda cunoscută drept "accidentul".

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), agenţii de siguraţă publică din cadrul Secţiei 19 Poliţie au observat două persoane care purtau o discuţie în contradictoriu pe un ton ridicat, motiv pentru care i-au legitimat.

În urma informaţiile obţinute, poliţiştii au luat decizia ducerii la sediul secţiei a celor doi bărbaţi, pentru continuarea verificărilor, potrivit Mediafax.

Astfel, s-a constatat faptul că, în noaptea de 9 spre 10 aprilie, în jurul orei 01.30, bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost sunat pe telefonul fix de către un bărbat, în prezent încarcerat într-un penitenciar din provincie, care s-a recomandat ca fiind fiul său, comunicându-i că a provocat un accident, lovind o persoană pe trecerea de pietoni şi are nevoie de o sumă de bani.

În timpul convorbirii telefonice, bărbatul aflat în penitenciar i-a comunicat victimei sale că la domiciliul său se va deplasa un delegat pentru a-i înmâna suma de 5.000 de lei, reprezentând despăgubirile fictive.

"În jurul orei 05.00, la domiciliul persoanei vătămate s-a prezentat un tânăr, iar în momentul în care acesta primea suma de bani solicitată, a fost prins de către agenţii de poliţie", conform sursei citate.

Cercetările sunt continuate, faţă de cele două persoane bănuite, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net