Tânăr în comă la un spital din Neamț după ce a intervenit pe stradă să apere o femeie

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă
Foto: arhivă

A vrut să salveze o necunoscută și acum se zbate între viață și moarte. Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori după ce a sărit în apărarea unei femei atacate cu un cuțit pe o stradă din orașul Târgu-Neamț.

Incidentul s-a petrecut în data de 3 august, în jurul orei 00,30, pe o stradă din Târgu-Neamț. Bărbatul de 22 de ani trecea prin faţa unei săli de jocuri de noroc când a văzut că un individ bătea o femeie. A încercat să-l calmeze pe agresor dar nu a reușit ba dimpotrivă, și-a atras ura acestuia. Suspectul s-a repezit cu pumnii şi picioarele asupra salvatorului de ocazie și l-a înjunghiat de mai multe ori. Femeia bătută a fost cea care a alertat autorităţile.”Din primele cercetări a reieşit faptul că, în timp ce o tânără de 28 de ani se deplasa pe o stradă din Târgu-Neamţ, a fost acostată de către fostul său concubin de 22 de ani, din Vânători-Neamţ, care, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi lovit-o. În acel moment, în altercaţia izbucnită a intervenit un tânăr de 22 de ani, din localitatea Răuceşti, care se afla în zonă. Acesta a suferit leziuni produse cu un obiect tăietor-înţepător. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat pentru news.pascani.com, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Georgiana Moş.

Victima la Terapie Intensivă, suspectul de negăsit

Dus de urgență de la Spitalul Județean Nemaț, victima a fost operată și este acum în comă.”Plăgile înjunghiate au necesitat explorare chirurgicală şi sutura lor. În prezent, pacientul se află pe secţia de Terapie Intensivă, starea lui fiind gravă”, a declarat pentru observatornews.ro, doctorul Gheorghinca Ștefan purtătorul de cuvânt al Spitalul Judeţean Neamț. Agresorul a fost identificat de poliţişti, dar nu a fost încă prins

Citiți și

Şi-a înjunghiat soţia cu sălbăticie, convins că femeia avea un amant în străinătate

Înjunghiat în stradă de amantul soţiei. Totul, în faţa fiicei de 10 ani a victimei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net