Tânăr de 17 ani, reținut după ce a şantajat prin email conducerea unei școli din Constanţa

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Un adolescent în vârstă de 17 ani este cercetat după ce a trimis un e-mail unei instituţii de învăţământ din municipiul Constanţa, solicitând demisia conducerii, iar în caz contrar urma să folosească date şi informaţii personale pe care le-ar fi obţinut în mod ilegal.

În urmă cu aproape două săptămâni, un elev de 17 ani a trimis un e-mail către o unitate de învăţământ din municipiul Constanţa, „prin care ar fi constrâns conducerea instituţiei să îşi prezinte demisia, în mod contrar fiind folosite date şi informaţii personale pe care acesta le-ar fi obţinut în mod ilegal”, spun poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa.

Marţi, 19 mai, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti, la o adresă la care a fost identificat elevul care a trimis e-mailul.

Tânărul de 17 ani a fost reţinut, iar miercuri, 20 mai a fost prezentat în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis ca elevul să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și:

A început procesul lui Gheorghe Dincă. Reacția familiei Luizei când a dat ochii cu criminalul

Crimele de la Caracal. Dincă a făcut dezvăluiri șocante: "A spus ce polițiști l-au torturat şi au făcut scenariile"

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net