Tânăr de 18 ani, mort într-un accident cumplit în Vâlcea! În loc să sune la 112, prietenii l-au abandonat pe marginea drumului

Ultima actualizare:

    Andrei a ajuns mult prea târziu la spitalFoto: Observatornews.ro
Andrei a ajuns mult prea târziu la spitalFoto: Observatornews.ro

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 18 ani, din Vâlcea. Andrei Brătoiu a murit în urma unui accident teribil produs în noaptea de duminică spre luni. În mașină se aflau cinci persoane.

Speriați, în loc să sune la 112, cei patru prieteni l-au abandonat pe Andrei și au fugit. Șoferul mașinii a fost arestat pentru 30 de zile. Tragedia a avut loc pe DN 643 B, în Vâlcea. Șoferul unui autoturism Skoda, condus din direcţia Stăneşti spre Măciuca, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, moment în care mașina a ieşit în afara carosabilului, a lovit un cap de pod şi s-a prăbușit în pârâul Gura Văii, într-o râpă adâncă de 5 metri, relatează observatornews.ro.

Impactul a fost atât de violent, încât roţile mașinii s-au rupt.

Andrei a murit la spital

Cinci persoane se aflau în mașină, în momentul accidentului: şoferul de 26 de ani şi alţi patru băieţi, dintre care trei minori, toţi din comuna Stăneşti.

Dintre aceștia, un tânăr de 18 ani, care se afla pe bancheta din spate, a fost rănit. Andrei Brătoiu a suferit leziuni grave. 

Speriați, în loc să sune la 112 și să își salveze prietenul, cei patru tineri l-au abandonat și au fugit.Din păcate, gestul lor l-a costat pe Andrei Brătoiu viața.

 Câteva ore mai târziu, o persoană a alertat autorităţile, iar Andrei a ajuns la spital. Din păcate, tânărul nu a supravieţuit operaţiei. Toți cei implicaţi în accident au fost reţinuţi, iar marți au fost prezentaţi instanţei de judecată din Bălceşti, cu propunerea de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net