Tânăr de 21 de ani, student al Școlii de Marină, dispărut în Dunăre la Gura Văii

Ultima actualizare:

    Tânăr de 21 de ani, dispărut în Dunăre la Gura Văiifoto: Gazeta de Sud
Tânăr de 21 de ani, dispărut în Dunăre la Gura Văiifoto: Gazeta de Sud

Un tânăr de 21 de ani a dispărut sâmbătă, 17 iulie, în Dunăre, în zona localității Gura Văii, județul Mehedinți. Pompierii au început imediat căutările, însă fără succes. Aceștia au reluat căutările duminică.

„Pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină în localitatea Gura Văii pentru căutarea unei persoane dispărute în fluviul Dunărea. La locul intervenției au fost mobilizate echipaje de căutare-salvare din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, dar și un echipaj al Poliției de Frontieră. Forțele de intervenție au efectuat căutări atât la luciul apei, cât și în mediul subacvatic. Tânărul, în vârstă de circa 21 de ani, dispărut în fluviul Dunărea, nu a fost găsit. Căutările vor fi reluate în această dimineață“, au declarat reprezentanții ISU Mehedinți, citați de Observartornews.ro.

Tânărul dispărut are 21 de ani și este student al Școlii de Marină Babadag, din Constanța. Băiatul nu ştia să înoate, s-ar fi aventurat în apă cu un colac, a fost luat de curenţii fluviului şi nu a mai ieşit.

Citește și:

Bărbat mort în Dolj, după ce a căzut cu tractorul într-un canal. Trupul său a fost scos de către scafandri

Cinci bărbați reținuți într-un dosar care vizează falsificarea de documente. Aveau o adevărată "fabrică" de produs pașapoarte

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net