Tânăr polițist, mort într-un accident din Capitală. Ionuț avea 30 de ani

Ultima actualizare:

    Tânărul polițist avea 30 de aniFoto: Arhivă personală
Tânărul polițist avea 30 de aniFoto: Arhivă personală

Ionuț N. se afla pe motocicleta personală, când a fost izbit de un autoturism, în fața Palatului Parlamentului. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost aruncat zeci de metri după impact și a murit, în ciuda tuturor eforturilor de resuscitare. Acesta avea o vechime de zece ani în Brigada Rutieră și era iubit de colegii săi, care au venit să îi aprindă lumânări.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.56, pe Bulevardul Libertății din Capitală. Motocicleta pe care se afla tânărul polițist, care era în timpul liber, a fost spulberată de un autoturism. Ionuț se întorsese din vacanță în urmă cu câteva zile.

„În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare", informează Poliția Capitalei. Colegii săi urmează să stabilească cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentului rutier, însă între timp, mai mulți prieteni și colegi din Poliție au venit la locul accidentului să-i aprindă acestuia lumânări, informează observatornews.ro.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net