Tânăra atacată sâmbăta trecută la Alba Iulia, în casa scării unui bloc din oraş, a ieşit joi din spital, după cinci zile de la momentul la care a ajuns la serviciul de Urgenţe. Denisa se simte bine, dar îşi aminteşte frânturi din ceea ce s-a întâmplat în ziua blestemată.


Denisa Sava a văzut de două ori filmul agresiunii căreia i-a fost victimă, dar tot nu îşi aminteşte nimic. ”Sunt imagini şocante, dar nu îmi amintesc. Din ziua de sâmbătă îmi amintesc doar ce am făcut dimineaţă, am câteva imagini în minte foarte şterse. Nici nu aş vrea să îmi amintesc ce s-a întâmplat atunci”, a povestit Denisa Sava citată de adevarul.ro.

Tânăra în vârstă de 20 de ani a relatat câteva secvenţe anterioare şi ulterioare momentului în care a fost lovită de recidivistul Nicolae Drăgoi, care i-a sustras un telefon mobil şi portmoneul.

”Era undeva la ora 18.25. Mergeam la nişte prietene în acel bloc. Am lăsat pe cineva la mall şi am avut două convorbiri telefonice cu bunica şi o prietenă. Îmi amintesc că îmi căutam loc de parcare. Îmi amintesc foarte, foarte şters cum eram în faţă la bloc. Am intrat cu mai multe persoane. Ştiu că respectivele persoane au sunat ele la interfon şi de aceea nu am sunat eu la prietena mea. Ştiu că aveau bagaje şi de aceea nu am intrat cu ele în lift”, a spus Denisa.

a26-actu-2-2col.jpg

Filmarea arată cum bărbatul s-a furişat în spatele tinerei şi a atacat-o cu bestialitate

Tânăra studentă a completat că nu a rămas foarte mult în stare de inconştienţă, după ce a fost atacată.
”M-am ridicat imediat şi am urcat în lift, până la etajul 4, am coborât, am ieşit din bloc şi am intrat iarăşi. M-am şi întâlnit cu un bărbat, care, din câte am înţeles, m-a întrebat cum sunt, mi-a dat cheile de jos, a văzut că sunt plânsă, dar nu ştia ce e cu mine, s-a gândit că m-am certat cu cineva. Pe urmă am mers la maşină, pe care nici acum nu ştiu unde am avut-o parcată. M-am urcat în maşină şi am mers acasă la mine, dintr-un capăt în celălalt al oraşului. Se vede pe camera de la blocul meu cum am intrat, mă ţineam de cap şi mă clătinam şi în lift”, a completat Denisa Sava.
Aceasta a spus că odată ajunsă acasă a stat o oră şi jumătate inconştientă. ”Pe urmă mi-am deschis laptopul şi am scris unchiului meu pe Facebook, pe care l-am întrebat «unde-i mami, că nu ştiu ce e cu mine». Îmi amintesc apoi că a venit un vecin, apoi doi prieteni, mătuşa şi unchiul meu. Pe urmă îmi amintesc secvenţe de la spital”, a mai precizat tânăra din Alba Iulia.

Filmul agresiunii

În momentul în care aştepta la lift, Denisa a fost lovită cu bestialitate, din spate, de către atacatorul recidivist şi a căzut inconştientă. Bărbatul s-a furişat în spatele tinerei, astfel încât aceasta nu l-a văzut.
Tâlharul i-a luat telefonul şi portmoneul şi a fugit. În portmoneu avea cartea de identitate, permisul de conducere, un card bancar şi suma de 400 lei. Poliţistii au stabilit, ulterior, că a suferit un prejudiciu total de aproximativ 1.500 de lei.

 
 
Loading...