Tânăra care l-a reclamat pe vloggerul Alexandru ”Colo” Bălan, amenințată cu moartea

Ultima actualizare:

    Vloggerul Alexandru ”Colo” Bălan a fost reținut preventiv, sub acuzația de instigare la violență asupra minorilorfoto: Inquam Photos
Vloggerul Alexandru ”Colo” Bălan a fost reținut preventiv, sub acuzația de instigare la violență asupra minorilorfoto: Inquam Photos

Tânăra care a sesizat autorităţile cu privire la declaraţiile făcute de Alexandru Bălan, zis „Colo”, trebuie să facă față unui val de amințări din partea fanilor vloggerului. „Unul dintre ei mi-a scris că dacă mă prinde, mă violează. Altul mi-a zis că mă calcă cu maşina dacă nu îmi retrag plângerea. Am strâns toate aceste ameninţări şi am fost la poliţie”, a declarat tânăra pentru Mediafax.

Tânăra, studentă în anul al III-lea  la Științe Politice, în cadrul SNSPA, a făcut plângere împotriva vloggerului. „Pe 1 iunie am redactat plângerea penală împotriva lui Alexandru Bălan, după ce am vorbit cu colegele mele de la Centru Filia. Ulterior, am trimis plângerea către procurori, poliţia s-a autosesizat şi am făcut o postare pe Facebook în care am scris că urmează să se facă dreptate în instanţă. Atunci au apărut ameninţările, mi-au scris comentarii şi pe Instagram şi pe Facebook, m-au sunat noaptea, chiar au postat story-uri despre mine”, precizează tânăra, pentru Mediafax, sub protecţia anonimatului.  

După reţinerea lui Alexandru Bălan, înjurăturile şi jignirile s-au transformat în ameninţări cu moartea. „Unul dintre ei mi-a scris că dacă mă prinde, mă violează. Altul mi-a zis că mă calcă cu maşina dacă nu îmi retrag plângerea. Am strâns toate aceste ameninţări şi am fost la poliţie”, a declarat tânăra.   

Citește și:

Vloggerul Alexandru "Colo" Bălan, reținut de polițiști după ce a incitat la violență și viol

Tânăra care l-a reclamat pe ”Colo”, susținută de profesorii de la facultate  

 Studenta în anul III la Ştiinţe Politice, în cadrul SNSPA, tânăra a primit sprijin şi din partea colectivului de profesori din cadrul universităţii. „În ultimele zile studenta în anul III la Facultatea de Ştiinţe Politice a fost supusă unor atacuri şi ameninţări online virulente şi violente, ca urmare a reacţiei sale faţă de declaraţiile inacceptabile ale unui anumit vlogger. Valorile pe care tânăra le-a expus, alături de organizaţiile pe care le reprezintă (Centrul Filia şi Sens Pozitiv), atunci când a solicitat sancţionarea vloggerului care a incitat la viol şi ură sunt valori împărtăşite de comunitatea academică FSP, din care face parte: respingerea fără echivoc a intoleranţei, a misoginismului şi instigării la ură şi violenţă. În calitate de cadre didactice şi oameni, respingem astfel de manifestări şi ne exprimăm solidaritatea noastră cu Andrada şi valorile pentru care a ales să lupte în spaţiul public”, au scris reprezentanţii universităţii.  

Citește și:

Cine este vloggerul Alexandru „Colo” Bălan, cel care a spus că adolescentele ar trebui călcate cu piciorul pe față

Alexandru ”Colo” Bălan, reținut pentru instigare la violență asupra minorilor

Vloggerul Colo, pe numele lui din buletin Alexandru Bălan, a fost reținut marți seară de polițiștii de la Secția 9 din Capitală, după ce l-au audiat câteva ore. El este acuzat de instigare la violență asupra minorilor.

„Colo” a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani. Verificările au început săptămâna trecută, după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe YouTube, că unele adolescente, care se îmbracă provocator, merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net