Tânără de 17 ani, incendiată de un bărbat condamnat pentru 5 crime! S-au cunoscut pe rețelele de socializare

Ultima actualizare:

    Agresorul a fost prins de polițiștiFoto: Captură Video Digi 24
Agresorul a fost prins de polițiștiFoto: Captură Video Digi 24

Caz șocant în Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, după ce o minoră în vârstă de 17 ani a fost stropită cu benzină și incendiată de un bărbat în vârstă de 45 de ani, pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare. Individul a fost condamnat în trecut pentru 5 crime.

Un bărbat condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen a incendiat vineri seara, 12 iunie, o tânără de 17 ani din Drobeta Turnu Severin.

Victima depusese plângere chiar săptămâna trecută împotriva lui pentru viol și agresiune, iar seara trecută bărbatul a vrut să se răzbune pentru acest lucru. Agresorul a fost condamnat la închisoare pe viață în 1994, însă eliberat ulterior, înainte de termen. 

Bărbatul a stropit-o cu benzină pe tânără și i-a dat foc mai apoi. Acesta a fost prins de poliție, chiar dacă a fugit de la fața locului, potrivit anchetatorilor din acest caz, care fac cercetări pentru tentativă de omor.

„Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o rețea socială și din motive încă necunoscute a mers la locuința ei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc.

Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții”, a declarat pentru Mediafax, Petrică Cercel, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Fata a fost internată în spital în urma arsurilor suferite. Se pare că fratele victimei a fost cel care a intervenit și a reușit să stingă focul. După ce tânăra a depus plângere împotriva bărbatului pentru agresiune și viol, aceasta a fost plasată într-un centru de asistență socială, tocmai pentru a se afla în siguranță, însă luată ulterior de acolo de familie, după două zile. 

Supărat că tânăra a depus plângere la poliție împotriva sa, individul a mers vineri seara la locuința adolescentei, unde aceasta stătea alături de fratele și bunica sa, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Tânăra de 17 ani l-a cunoscut pe bărbatul de 45 ani pe o rețea de socializare. Agresorul a fost condamnat la închisoare pe viață în anul 1994 pentru cinci crime, însă a fost eliberat anul trecut în luna mai, potrivit Digi24.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net