Tânără de 35 de ani din Prahova, ucisă de iubitul gelos. Motivul absurd pentru care bărbatul a omorât-o

Ultima actualizare:

    Cristian Florian A. și-a ucis iubita Foto: adevarul.ro
Cristian Florian A. și-a ucis iubita Foto: adevarul.ro

O tânără din Ploiești și-a găsit sfârșitul în mâinile celui alături de care intenționa să-și refacă viața, după un mariaj eșuat. Când a aflat că iubita sa fusese căsătorită și mai are și doi copii, noul partener al Florentinei a turbat de furie. A ștrangulat-o pe femeia de care era îndrogostit, a lovit-o cu pumnii până la ultima suflare, apoi i-a aruncat cadavrul într-o prăpastie.

Pentru că i-a ascuns noului iubit trecutul său, Florentina Mădălina Niţoc a plătit cu viața. Sâmbătă dimineață, cadavrul Florentinei Mădălina Nițoc (35 de ani) a fost descoperit într-o prăpastie din comuna Cosminele, rudele căutând-o de la începutul săptămânii trecute. Cel care este acuzat de uciderea femeii este chiar iubitul ei, Cristian Florin A.

A omorât-o pentru că i-a ascuns trecutul amoros

Atunci când a aflat că femeia de care era foarte îndrăgostit a mai fost căsătorită şi are şi doi copii, bărbatul și-a ieșit din minți. Și-a chemat partenera la Cosminele, unde a şi omorât-o într-un acces de furie. Deși nu era cunscut în comună drept un bărbat care să aibă probleme cu legea, acesta nu s-a mai putut controla. Surse judiciare susţin că femeia a fost lovită cu pumnii şi ştrangulată până şi-a dat ultima suflare, apoi aruncată într-o râpă, situată într-o zonă greu accesibilă, împădurită, de la ieşire din comuna Cosminele către Vărbilău, scrie adevarul.ro. Cristian Florian A. şi-a recunoscut fapta, potrivit unor surse.

Dată dispărută din 1 octombrie

Poliţia Prahova a anunţat public dispariţia Florentinei, joi, 1 octombrie, deşi rudele femeii solicitaseră ajutorul poliţiştilor încă din data de 29 septembrie. Cadavrul ei a fost găsit sâmbătă, 3 octombrie, dar conform unor surse, crima s-a petrecut vineri, 2 octombrie, în urma unei discuţii aprinse pe care femeia a avut-o cu partenerul ei.Cadavrul Florentinei a fost găsit în prăpastie chiar de către poliţişti. Aceştia investigau dispariţia ei şi l-au audiat, printre alţii, inclusiv pe bărbatul cu care femeia avea o relaţie. El şi-a recunoscut fapta şi le-a indicat anchetatorilor locul unde a aruncat cadavrul. 

Citește și:

Crimă pasională într-o localitate din Dâmbovița. O amantă de 81 de ani și-a omorât iubitul de 76 de ani

Bărbatul care și-a omorât soția, într-un apartament din sectorul 3, s-a predat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net