Tânără moartă în condiţii suspecte după o operaţie estetică!

Ultima actualizare:

    Rodica Vasile avea 29 de aniFoto: arhivă personală
Rodica Vasile avea 29 de aniFoto: arhivă personală

Caz şocant la o clinică de estetică din Bucureşti. O tânără de 29 de ani a murit după o operaţie de lipoaspiraţie pe care a făcut-o în Capitală. Femeia nu s-a mai trezit din anestezie, iar medicii nu îşi explică de ce nu a putut fi resuscitată. Familia pacientei este revoltată şi suspectează că ceva straniu s-a petrecut pe masa de operaţie.

O tânără a murit în condiţii suspecte la o clinică privată din Bucureşti. Rodica Vasile avea 29 de ani şi a intrat în stop cardiorespirator la scurt timp după intervenţia chirurgicală. Medicii nu-şi explică ce s-a întâmplat, dar familia suspectează că ar avea legătură cu anestezia. Parchetul a deschis dosar de ucidere din culpă.

Tânăra lucra la Londra şi venise special în ţară pentru a se supune acestei operaţii de înfrumuseţare. Ea i-a spus mamei sale că îşi tratează nişte dureri abdominale, dar în fapt femeia a fost supusă unei lipoaspiraţii. "Medicii ne-au spus că operaţia s-a încheiat cu succes, dar fata nu se trezeşte din anestezie", a povestit în lacrimi mama tinerei. Înainte de a intra în sala de operaţie, tinerei i s-au recoltat analize de sânge şi i s-au făcut o electrocarduiogramă şi o radiografie pulmonară, investigaţii care nu ar fi arătat că suferă de vreo problemă de sănătate. Două ore s-au chinuit medicii să o readucă la viaţă, dar manevrele de resucitare nu au avut efect. "După ce a murit medicii mi-au adus lire sterline în valoare de 45 de milioane de lei, cât ar fi costat operaţia", a mai spus îndurerată mama tinerei. 

Rodica Vasile voia să-şi modeleze abdomenul pentru că îşi dorea să arate bine înainte de o petrecere în familie. Femeia avea un fiu de 14 ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net