Tânăra moartă după operaţia de mărire a sânilor, răzbunată de interlopi?

Ultima actualizare:

Vestea a picat ca un trăsnet în lumea interlopă din Iaşi, mai mulţi membri ai clanului Tănase fiind prezenţi sâmbătă la spitalul unde a murit Mariana Ciubotaru. Printre aceştia, şi soacra femeii, mama fraţilor interlopi Cosmos şi Belgian Tănase.

Olga Tănase ne-a povestit: „A început să o doară sub coaste, s-a dus la doctor şi i-a arătat, iar el i-a spus că a prins infecţie. I-a dat un tratament de o lună şi i-a spus să vină din nou. Şi când a venit, a băgat-o la operaţie să o cureţe, că dacă nu, intra în cancer. A ieşit din operaţie, dar vomita, se simţea rău şi anestezistul, cu ordin de la doctor, i-a mai făcut o injecţie. Medicii au omorât-o şi or să plătească. Când o afla Belgian, va fi vai şi amar de capul lor!".

Clanul ţigănesc Tănase este unul dintre cele mai temute din lumea infracţională ieşeană. Liderul clanului este Cosmos Tănase (40 de ani), supranumit "Prinţul ţiganilor", arestat în prezent pentru trafic internaţional de droguri, după ce a organizat un transport de 1,5 kg de cocaină din Barcelona la Iaşi.

Fratele său, Belgian Tănase, zis "Raţă", concubinul Marianei, a fost şi el condamnat la patru ani de închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier, dar a fugit din ţară în urmă cu mai mulţi ani, fiind dat în urmărire generală.

Familia Tănase a ajuns celebră în toată ţara în toamna anului 2011, atunci când fiul lui Cosmos Tănase, Aleodor, s-a căsătorit. Naşul de cununie a fost Adrian Minune. Mariana Ciubotaru a murit sâmbătă dimineaţa, la două zile după ce suferise o operaţie de corecţie a implantului de silicon. Intervenţia chirurgicală a fost efectuată de medicii clinicii private Omini, mai exact de medicul Lucian Popa.

Vineri însă, femeia a făcut stop respirator, iar medicii au resuscitat-o şi transferat-o la Spitalul de neurochirurgie, pentru că suferea de un edem cerebral, adică o acumulare în exces de apă la nivelul creierului.

Starea tinerei s-a înrăutăţit şi Mariana Ciubotaru a suferit încă un stop respirator. A fost resuscitată încă o dată, însă sâmbătă-dimineaţă, în jurul orei 4.00, organismul i-a cedat. Medicii au fost nevoiţi să declare decesul. În paralel, Colegiul Medicilor s-a autosesizat în acest caz. Potrivit legiştilor, tânăra a murit din cauza unei tromboembolii pulmonare (n.r. - blocarea unei artere pulmonare care duce la scăderea nivelului de oxigen).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net