Tânără româncă, ucisă de iubitul italian în Germania. Copilul lor de nici 2 ani a fost martor al ororii

Ultima actualizare:

    Românca a fost înjunghiată mortal de iubitul italianFoto: observatornews.ro
Românca a fost înjunghiată mortal de iubitul italianFoto: observatornews.ro

O româncă de 25 de ani, mama unui copil de aproape 2 ani, a fost ucisă cu sânge rece de iubitul italian, într-un apartamant din Tegernsee, oraș din districtul Miesbach, Germania. În momentul tragediei, în casă se afla copilașul celor doi.

Totul s-a petrecut marți seară, puțin după ora 17.00, când Poliția din Bavaria Superioară a fost sesizată de un bărbat că într-unul din apartamentele unui bloc aflat pe Schwaighofstrasse din Tegernsee are loc o ceartă, scrie observatornews.ro. Acesta le-a spus polițiștilor că din casa vecinilor lui, un italian de 46 de ani și o româncă de 25 de ani, se auzeau certuri, zgomote puternice și strigăte de ajutor.

Femeia a fost înjunghiată

Când a sosit primul echipaj de patrulare, bărbatul originar din Calabria nu i-a lăsat pe polițiști să intre în apartament. Oamenii legii au încercat să-l determine să deschidă ușa, însă omul a refuzat și a cerut ca fiul său cel mare să vină la fața locului, pentru a-i vorbi.

Nu a trecut mult timp și ofițerii l-au auzit pe bărbat amenințând că o va ucide pe româncă, în timp ce țipetele femeii răsunau din interiorul apartamentului. Așa că au spart ușa, ca să salveze femeia. Din nefericire, nu au reușit să o găsească în viață. Bărbatul deja o înjunghiase mortal pe tânăra de 25 de ani, mama copilului său de nici 2 anișori. Criminalul stătea lângă cadavru, cu cuțitul în mână, într-o baltă de sânge.

Criminalul, împușcat mortal de polițiști

Nu a lăsat arma crimei nici când au intrat polițiștii în casă, dimpotrivă, i-a atacat și pe ei. În momentul în care italianul s-a năpustit asupra unuia dintre ofițeri, acesta din urmă și-a folosit arma din dotare, împușcându-l mortal pe bărbat, aflându-se în legitimă apărare. Copilul de 18 luni al cuplului, care se afla în casă în momentul ororii, se află acum în grija rudelor.

Presa din Germania scrie că italianul era tatăl a trei copii: doi dintr-o căsnicie anterioară, iar al treilea fiind rodul iubirii cu tânăra româncă. Din primele verificări, se pare că bărbatul ar fi ucis-o pe româncă din gelozie. 

Citește și: 

Gabriela, românca ucisă în Austria, urmărită de soț printr-un dispozitiv GPS plantat în mașină! Detalii halucinante

Româncă ucisă de iubitul pe care a vrut să-l părăsească

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
costel corduneanu jpg
azienda agricola 1200 690x362 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net