Tânărul ars în incendiul din Piatra Neamț a murit chiar de ziua lui de naștere

Ultima actualizare:

Tânărul în vârstă de 28 de ani care a fost prins în explozia urmată de un incendiu în Piatra Neamț a murit în decursul zilei de joi, 8 noiembrie. Durerea este cu atât mai mare pentru familia și apropiații acestuia, având în vedere că acesta ar fi împlinit 28 de ani chiar în ziua în care s-a stins din viață.

Alexandru Gabriel, tânărul în vârstă de 28 de ani carea fost ars în explozia din Piatra Neamţ a murit joi, 8 noiembrie, conform Digi 24. Acesta a fost transferat săptămâna trecută la un spital din Belgia pentru îngrijiri medicale de specialitate, după ce a suferit pe 70% din suprafața corpului, inclusiv în zona capului. Doctorul român care l-a tratat era optimist după prima intervenție chirurgicală, însă după a doua operație, medicul a constatat că starea tânărului s-a înrăutățit. Conform sursei anterior menționate, acesta contactase și două bacterii din România, care i-au complicat starea de sănătate. Tânărul s-a stins din viață chiar de ziua lui de naștere, în care ar fi împlinit 28 de ani.

Ministerul Sănătății, noi măsuri pentru cei arși?

Anunțul morții tânărului a venit chiar în momentul în care la Ministerul Sănătății se desfășoară o întâlnire între ministrul Sorina Pintea și supraviețuitori ai tragediei din Colectiv, care i-au cerut ministrului protocoale care să simplifice transferul marilor arși la centre din străinătate, având în vedere că transferul lui Alexandru Gabriel, tânărul din Neamț, s-a făcut abia după ce au fost făcute plăți în avans, deoarece România nu-și achitase facturile în cazul altor români tratați în acest spital.

Incendiul din Piatra Neamț
Incendiul din Piatra Neamț

Cum s-a produs incendiul din Piatra Neamț

Inițial, într-un bloc din Piatra Neamț s-a produs o explozie, care a fost ulterior urmată de un incendiu. Incidentul a avut patru victime, dintre care trei suferit doar răni superficiale, din fericire. Corpul tânărului Alexandru Gabriel a fost ars de flăcări în proporție de 70% însă, iar acesta a fost transportat în Belgia, la o cliniă de specialitate. Inițial acesta a fost internat la Iași, deoarece în spitalele din București nu erau locuri disponibie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net