Tânărul care a căzut în râul Jiu se căsătorise cu o zi înainte, iar soţia lui este însărcinată. Mesajul disperat al femeii

Ultima actualizare:

    Mihai se căsătorise cu o zi înainte de petrecerea incidentului tragicSursă foto: Arhivă personală
Mihai se căsătorise cu o zi înainte de petrecerea incidentului tragicSursă foto: Arhivă personală

Un tânăr de doar 28 de ani a căzut duminică seară în râul Jiu, după ce s-a dezechilibrat. Echipele de salvare continuă căutările, iar soția sa a făcut un apel disperat pentru găsirea celui cu care se căsătorise cu doar o zi înaintea petrecerii incidentului tragic.

Tânărul de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a căzut ieri seară în râul Jiu, se căsătorise doar cu o zi înainte. Soția bărbatului, care este însărcinată, a făcut un apel pe pagina personală de Facebook prin care și-a îndemnat prietenii și cunoscuții să se roage ca acesta să fie găsit în viață. „Vă rog, rugaţi-vă pentru soţul meu, să îl găsească în viaţă, din ultimele mele puteri“, au fost cuvintele tinerei. 

Doi bărbaţi de 28 şi 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu se deplasau, aseară, cu o barcă pneumatică din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul Rovinari. Mihai Laurenţiu Beuran, de 28 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut în râul Jiu.

„La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reuşit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenţi în zona digului. În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurenţiu nu a mai fost găsit.

În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentaţie. Semnalmente: 1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr şaten, ochi căprui, fără semne particulare", informează reprezentanţii Poliţiei Gorj

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net