Tânărul care l-a înșelat pe Tăriceanu cu un autoturism, condamnat la închisoare cu executare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Judecătoria Sectorului 6 a motivat decizia de condamnare a lui Kocsis Zolt, tânărul care l-a înşelat pe Călin Popescu Tăriceanu promiţându-i că îi vinde un autoturism Mercedes pentru care preşedintele Senatului a plătit 14.500 de euro, şi arată că se impune o pedepsă de şase luni de închisoare cu executare.

„La individualizarea pedepsei, instanţa a avut în vedere criteriile în raport de gravitatea infracţiunii săvârşite, modul de comitere a acesteia, starea de pericol creată pentru valoarea ocrotită, gravitatea rezultatului produs, faptul că inculpatul este necunoscut cu antecedente penale, sustragerea inculpatului de la urmărirea penală şi cercetarea judecătorească. Pentru fapta săvârşită, instanţa va condamna inculpatul la o pedeapsă cu închisoarea orientată către minimul special, iar faţă de circumstanţele personale ale inculpatului şi conduită sa în procesul penal instanţa apreciază că rolul educativ al pedepsei poate fi atins faţă de inculpat cu privarea acestuia de libertate în executarea pedepsei”, se arată în motivarea judecătorilor.

În 2012, în timp ce se afla în Germania, Kocsis Zolt, ca urmare a corespondenţei purtate cu Călin Popescu Tăriceanu, i-a promis acestuia că îi va achiziţiona un autoturism pentru care a cerut şi a primit suma de 14.500 euro.

Potrivit procurorilor, Kocsis i-a trimis lui Tăriceanu pe e-mail fotografii cu un autoturism Mercedes despre care pretindea că este cel care urmează să fie achiziţionat. În realitate, maşina nu era de vânzare la preţul stabilit şi nu aparţinea unei familii de germani care vindeau autoturismului fiului lor care era plecat, aşa cum a susţinut Kocsis Zolt în corespondenţa cu Tăriceanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net