Tânărul pus de Pomohaci să-i facă sex oral vrea răzbunare

Ultima actualizare:

    Fostul preot este implicat într-un scandal sexual
Fostul preot este implicat într-un scandal sexual

Noi detalii picante ies la iveală în scandalul în care este implicat fostul preot-cântăreț Cristian Pomohaci. Cristian Bota, unul dintre tinerii care susține că a fost abuzat, timp de doi ani, de către acesta, a declarat pentru Click! că toate mărturiile lui au ajuns să fie prezentate magistraților. Acesta este audiat astăzi (3 octombrie) de către procurorii Parchetului General.

Scandalul în care este implicat Cristian Pomohacim (48 de ani) pare că nu va lua sfârșit prea curând. Ies la iveală mărturii șocante care confirmă faptul că artistul de muzică populară ar avea orientări sexuale neobișnuite. Printre cei care susțin acest lucru este și tânărul, Cristian Bota (28 de ani) care a făcut deja o plângere împotriva fostului preot la Parchetul de la Târgu Mureş.

“Astăzi trebuie să mă întâlnesc cu un procuror să vorbim despre caz. Vreau să îți zic că o să merg până în pânzele albe să se facă dreptate, să le arăt tuturor că domnul Pomohaci s-a dat la mine. Pentru mine nu este ușor prin ce trec, este o traumă foarte mare, o decizie destul de grea să vorbesc despre problemele mele, întregii țări”, a declarat Cristian Bota.

Acesta este audiat în acest moment la Parchetul General, care a preluat încă din vară dosarul lui Pomohaci. Cântărețul este cercetat pentru racolare de minori în scopuri sexuale și riscă să stea după gratii între 2 și 7 ani. Și are șanse mari să ajungă în pușcărie, dacă e să ne luăm după mărturiile șocante ale tinerilor care spun că au fost violați de fostul părinte, pe vremea când erau doar niște copii.


    Cristian Bota este căsătorit și are trei fete(foto: ziardecluj.ro)
Cristian Bota este căsătorit și are trei fete(foto: ziardecluj.ro)

Cristian Bota a povestit la începutul lunii trecute pentru ziardecluj.ro. că pe când avea doar 13 ani și muncea în ferma de animale a lui Cristian Pomohaci, din Moșuni a fost pus să-i satisfacă preotului poftele carnale.

După câteva zile mi-a zis: »Poți să mi-l arăți pe Cristi micuțul? Hai, arată-mi-l un pic!»  Apoi mi-a zis: «Vii pe la mine, până în cameră? Vreau să-l sărut pe micuțul! » Am trecut prin camera dânsului și o seară am dormit acolo și practic am fost violat. Nu puteam să zic nimic! Nu violent! Ne-am pus în pat să dormim și, dintr-o dată, a început să mă îmbrățișeze, să mă atingă peste tot! M-a pus să-i fac o felație. El voia aproape în fiecare seară, dar chestia e că acolo eram mai mulți, schimba. Cu cine avea chef  în seara asta, cu acela mergea în cameră. În afară de băieți, nu știa nimeni. Eu, până în ziua de astăzi, nu am vorbit cu absolut nimeni de chestia asta. Îți e și rușine să vorbești așa ceva”, a mărturisuit bărbatul, care acum locuiește în Franța, este căsătorit și are doi copii.

Și nu este singurul în această situație. În urmă cu aproximativ trei luni, un tânăr, pe nume Flaviu, a dezvăluit că pe când avea 17 ani a primit avansuri din partea lui Pomohaci. Ba chiar, a oferit o înregistrare în care părintele îi cerea să-i arate ”ciocanul”. Între timp, Cristian Pomohaci a fost exclus definitiv din viața preoțească, dar a făcut contestație împotriva deciziei luate de Arhiepiscopia Alba Iulia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net