Tăriceanu, despre negocierile cu Uniunea Maghiarilor: „Moțiunea nu are nevoie de UDMR”

Ultima actualizare:

    Tăriceanu susține că PSD și ALDE nu au nevoie de voturile UDMR pentru a trece moțiunea de cenzurăFoto: Click!
Tăriceanu susține că PSD și ALDE nu au nevoie de voturile UDMR pentru a trece moțiunea de cenzurăFoto: Click!

Călin Popescu Tăriceanu a declarat în urmă cu puțin timp că grupurile PSD, ALDE și UDMR au avut astăzi, 19 iunie, două reuniuni unde au discutat direcția pe care trebuie să o aibă moțiunea de cenzură care va fi votată miercuri, 21, iunie.

Călin Popescu Tăriceanu a confirmat de altfel ce a declarat și Liviu Dragnea, liderul PSD și anume că UDMR nu a luat momentan o decizie cu privire la moțiunea de cenzură, dar liderul ALDE de aisgură că alianța sa și PSD au împreună o majoritate „confortabilă” pentru a trece moțiunea, fără ajutorul UDMR:

  • „Am participat la o reuniune în trei împreună cu partenerii PSD și UDMR la discuții referitoare la situația politică și soluționarea crizei în care suntem. Atitutindea și decizia pe care o va lua UDMR o vom afla după ce vom discuta în grupurile parlamentare. Ei și-au arătat o dispomnibilitate să nu fie o piedică în decizia majorității.”
  • „Există o majoritate care susține moțiunea de cenzură fără să fie nevoie de UDMR. De aceea, simt nevoia să fac un apel la o minimă luciditate și responsabilitate din partea lui premierului Grindeanu pentru a detensiona situația. Cred că ar face bine să reflecteze cu responabilitatea pe care o incubă funcția pe care o are. Această formulă de confruntare nu e oportună.”
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net