Tăriceanu-i relaxat, de permis a cam uitat

Ultima actualizare:

    În plin scandal cu «fentarea» cozilor de la ghişeele Poliţiei, pre şedintele  Senatului a petrecut weekendul la Mamaia, cu soţia şi fiul lui
În plin scandal cu «fentarea» cozilor de la ghişeele Poliţiei, pre şedintele Senatului a petrecut weekendul la Mamaia, cu soţia şi fiul lui

Scandalul permisului auto l-a epuizat pe şeful Senatului. Tăriceanu şi-a luat lumea-n cap şi plecat să uite de toate taman la malul mării, într-un complex de fiţe din staţiunea Mamaia. Fotoreporterii Click! l-au surprins la plajă, relaxat şi zâmbitor, bucurându-se de soare şi mare alături de soţie şi băieţel.

Dacă oamenii ar fi ştiut de ce se grăbea Călin Popescu Tăriceanu când a fentat cozile ca să îşi reînnoiască permisul auto, i-ar fi cedat de bună voie un loc în faţă. Din milă. Nu de alta, dar fără permis auto policianul ar fi putut rata un supersejur pe Litoral. Şi ar fi fost păcat, mai ales că rezervase loc într-unul dintre cele mai fiţoase hoteluri de pe Litoral, chiar la Mamaia. Preşedintele Senatului a fost surprins de reporterii Click! în momentele sale de tandreţe cu mai tânăra lui soţie şi cu feciorul de numai un an şi jumătate, pe şezlongurile de pe plaja privată din cea mai exclusivistă staţiune de pe Litoral. Nici nu ai fi zis că politicianul e chiar protagonistul scandalului uriaş de zilele trecute.

Şeful Senatului este  un tătic foarte grijuliu
Şeful Senatului este un tătic foarte grijuliu

Atunci, era negru de supărare după ce a fost bălăcărit că a intrat pe uşa din dos să depună dosarul pentru reînnoirea permisului auto, sfidând cozile de sute de persoane formate la ghişee. Ba chiar s-a ales şi cu o plângere penală din cauza asta! Ieri, era tot numai zâmbet, încercând să-i intre în graţii soţiei sale cu 26 de ani mai tânără. Vizibil în culmea fericirii, politicianul a făcut şi pe circarul pentru a-şi distra fiul şi nu a ezitat să arunce în stânga şi-n dreapta cu banii pentru a-i cumpărat tot ce este mai bun. Concediul este unul binemeritat după o săptămână aglomerată la birou, în Capitală. De altfel, aşa şi-a şi justificat Tăriceanu gestul în faţa celor care aşteaptau ca fraierii la cozi, când el primea tratament preferenţial. „Preocuparea aleşilor nu e să stea la coadă, ci să se ocupe de nevoile comunităţii”, a explicat Tăriceanu.

Click! spune

Tăriceanu este acum la a 5-a căsătorie. Loredana i-a devenit soţie în vara anului 2013, iar în iarna anului 2014 i-a dăruit un copil. Este cel de-al treilea fiu al lui Tăriceanu, după Călin junior (din a treia căsătorie) şi Mihai (din penultima căsnicie, cu Ioana).

Nuntă de fiţe pe plajă la Mamaia

Bani să ai, că o bucată de plajă se găseşte în Mamaia şi pentru nuntă! În noaptea de sâmbătă spre duminică, vreo 500 de invitaţi au petrecut în zona cluburilor de fiţe, într-un cort uriaş, decorat spectaculos şi străjuit de luminile de pe plajă. Distracţia a durat până dimineaţa, mai ales că Loredana a „încins” atmosfera cu un recital foarte apreciat şi le-a urat mirilor casă de piatră. Ieri dimineaţă, în acelaşi loc a fost o agitaţie de nedescris: se arunca gunoiul, se strângeau florile şi se demontau alte elemente de decor.

Ploi şi vijelii până miercuri

Un val de aer rece a coborât în viteză din nordul continentului şi ajunge la noi astăzi. Aduce ploi în aversă, fulgere puternice, vijelii şi grindină, informează meteorologii ANM. Instabilitatea începe din vestul ţării, apoi se extinde în est şi sud. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi izolat 40 - 50 l/mp. Temperaturile vor rămâne ridicate în sud şi pe Litoral, până la 32 - 34 de grade. În schimb, în vestul ţării, valorile se prăbuşesc: maximum 21... 25 de grade. La Bucureşti, vor fi în jur de 31 de grade, iar la malul mării vor fi până la 34 de grade, dar înnorat.

Irinel şi Irinuca la mare, după America

Omul de afaceri  nu a scăpat-o din  ochi pe Irinuca
Omul de afaceri nu a scăpat-o din ochi pe Irinuca

Proaspăt întors din America, Irinel Columbeanu a fugit la Mamaia împreună cu fiica lui ca să scape de canicula din Bucureşti. Fotoreporterii Click! i-au surprins sâmbătă pe cei doi la piscina unui hotel de fiţe din staţiunea vedetelor. Se vede clar cât de fericită e Irinuca şi cât de mult i-a priit revederea cu mami, dar şi cât de mult se bucură de răcoritoarea piscină. În timp ce ea se bălăcea cu prietenii şi ieşea din apă doar pentru pauze foarte scurte, Iri a stat cuminte pe şezlong, s-a odihnit şi din când a când a mai schimbat câteva vorbe cu bona Irinei.

Blaga şi Videanu, ore-n şir la taclale

Cei doi politicieni sunt  prieteni la cataramă
Cei doi politicieni sunt prieteni la cataramă

Le place la mare, nu glumă! Adriean Videanu şi Vasile Blaga s-au întâlnit pe plajă la Mamaia şi s-au comportat de parcă nu se mai văzuseră de-o viaţă! Au stat la taclale vreo două ore, timp în care cu greu şi-au schimbat poziţia, semn că au pielea „tăbăcită” şi nu le pasă dacă soarele îi arde. Blaga a părut la un moment dat şi puţin „înţepenit”, mai ales că poziţia în care stătea nu prea îl avantaja. Cei doi par a fi mari fani ai Litoralului românesc, pentru că nu scapă aproape nici un sfârşit de săptămână fără să vină la mare.

Ţigări şi alcool, viaţa lui Niculae după retragere

Marius Niculae s-a retras anul trecut din fotbal
Marius Niculae s-a retras anul trecut din fotbal

Perioada de după agăţarea ghetelor în cui e tot timpul grea pentru un fotbalist obişnuit cu un anumit gen de rutină, care dintr-odată nu-i mai poate umple timpul. Unii aleg să devină antrenori, alţii dezvoltă afaceri, iar unii pur şi simplu se distrează pe rupte, cheltuind pe vicii ce au agonisit în perioada de glorie. E şi cazul fostului atacant dinamovist, Marius Niculae, retras anul trecut din tricoul „câinilor”, care rupe cluburile şi terasele din Mamaia în această vară. Acesta petrece până spre dimineaţă cu prietenii, iar apoi continuă bericica şi tutunul pe plajă, cum se observă şi în fotografia surprinsă de fotoreporterii Click!

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net