Tăriceanu și Bogdan Olteanu, din nou la DNA

Ultima actualizare:

    Președintele Senatului nu a acceptat ofertaFoto: Arhiva Click!
Președintele Senatului nu a acceptat ofertaFoto: Arhiva Click!

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost din nou la Direcția Națională Anticorupție, în această dimineață (15 septembrie). Al doilea om în stat este martor în dosarul în care Bogdan Olteanu, fost viceguvernator al Băncii Naționale, este acuzat că a primit mită de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, la ieşirea de la DNA, că a dat o declaraţie de martor în dosarul lui Bogdan Olteanu, arătând că nu a fost o confruntare cu fostul viceguvernator al BNR, care a fost citat tot joi pentru a fi audiat, scrie news.ro.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că nu va da alte informaţii despre declaraţia dată în faţa procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, spunând că nu este „adeptul telejustiţiei”.

Bogdan Olteanu a venit la DNA la o oră după preşedintele Senatului, pentru noi declarații în dosarul în care este acuzat că a cerut și primit mită un milion de euro  de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, pentru ca ziaristul Liviu Mihaiu să fie numit guvernatorul Rezervației Biosfera Delta Dunării, în anul 2008.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net