Tarifele de la metrou cresc cu 50%

Ultima actualizare:

    La orele de vârf e puhoi de lume  la metrou, astfel că  ventilatoarele nu  mai fac faţă
La orele de vârf e puhoi de lume la metrou, astfel că ventilatoarele nu mai fac faţă

Metrorex va majora sâmbătă tarifele de călătorie cu metroul, cea mai mare creştere urmând să fie operată la cartelele de 10 călătorii, care se vor scumpi cu 50%, de la 10 lei la 15 lei, în timp ce tarifele la cartela cu 2 călătorii şi la abonamentul de o zi vor fi menţinute la 4 lei şi 6 lei.

Astfel, tarifele care se vor aplica începând cu data de 4 august pentru achiziţionarea titlurilor de transport de la metrou sunt de 4 lei pentru cartela cu 2 călătorii, de 15 lei pentru cartela de 10 călătorii, abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii va ajunge la 20 lei, iar cel lunar cu număr nelimitat de călătorii la 60 lei. Pentru abonamentul lunar cu 62 călătorii tariful creşte la 50 lei, iar abonamentul de o zi va costa în continuare 6 lei.

Cartelele de călătorie cu metroul achiziţionate până vineri inclusiv pot fi utilizate până la terminarea numărului de călătorii sau expirarea duratei de valabilitate înscrisă pe cartelă la data achiziţiei.

Metrorex menţinează că ajustarea tarifelor a stat la baza construcţiei echilibrate a bugetului de venituri şi cheltuieli al companiei pe anul 2012, în contextul măsurilor şi ţintelor stabilite în relaţia cu Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Comisia Europeană.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net