Tarom introduce un nou zbor cu destinația Londra. Uite ce condiții trebuie să respecte pasagerii

Ultima actualizare:

    foto: arhiva Click!
foto: arhiva Click!

Compania Tarom anunță introduce un nou zbor din București spre Londra și retur. Cursa va fi operată în condiţii speciale, sub incidenţa hotărârii de guvern privind instituirea stării de alertă, iar pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în anumite condiţii.

Potrivit Digi 24, dinspre Londra spre România vor fi acceptaţi doar cetăţenii români care doresc repatrierea, iar dinspre România spre Londra sunt acceptaţi doar cetăţenii britanici.

Pentru cursa Bucureşti - Londra, tariful este de 267 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kilograme şi un bagaj de cală de 23 de kilograme, iar pentru Londra - Bucureşti, tariful este de 288 euro, de asemenea, cu toate taxele incluse şi aceleaşi condiţii în privinţa bagajelor.

Începând cu data de 8 iunie, Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru toţi cei care vor intra pe teritoriul acesteia. Înainte de călătorie, pasageri trebuie să completeze un formular special, condiție obligatorie pentru a putea intra în această țară.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM.

Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net