Tatăl care şi-a bătut cu cruzime fiul de doar 7 ani: „Nu învaţă, nu ascultă, am clacat“

Ultima actualizare:

    Marius Matei, părintele violentFoto: monitorulsv.ro
Marius Matei, părintele violentFoto: monitorulsv.ro

Marius Matei a explicat ce l-a determinat să îşi piardă cumpătul şi să verse o ploaie de lovituri asupra fiului său în vârstă de 7 ani. Bărbatul a fost eliberat din arest, unde a stat 24 de ore.

Marius Matei, de 48 de ani, din comuna Frumosu a judeţului Suceava, a fost eliberat din arest unde a stat 24 de ore, după ce şi-a bătut fiul de 7 ani. Cumplita scenă de violenţă  a fost filmată de fiul cel mare al bărbatului în vârstă de 15 ani. Filmarea a ajuns la autorităţi, urmând apoi o anchetă. În seara zilei de miercuri, 10 februarie, când a fost pus în libertate, Marius Matei a declarat pentru presa locală că regretă că şi-a bătut copilul, explicând că a clacat pur şi simplu pentru că învăţătoarea băiatului, directoarea şcolii şi asistentul social din cadrul primăriei i-au spus că micuţul este obraznic şi nu învaţă.


    FOTO: Oana Şlemco
FOTO: Oana Şlemco

„Regret cele ce s-au întâmplat. Îmi pare rău. Mi-am dat seama că nu trebuia să reacţionez aşa la presiunea făcută. Din cauza presiunilor exercitate de către cineva, respectiv, doamna învăţătoare, doamna director, doamna asistentă care este în cadrul primăriei. Îmi spuneau că copilul nu învaţă, că nu ascultă, că-i obraznic şi am clacat. Pe baza nervozităţii. Cu toate că nu trebuia să fac. Acum îmi dau şi eu seama”, a declarat Marius Matei, potivit ziardesuceava.ro.

Vezi pe www.adevarul.ro cine și de ce a filmat scena plină de cruzime

Citește și:

Un tată a fost filmat în timp ce îşi bate fiul de 7 ani cu o cruzime nevăzută. Ce reacție a avut mama

Bărbatul din Suceava care şi-a bătut copilul cu o scândură, reţinut. Mama băiatului a asistat la întreaga scenă, dar nu a intervenit - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net