Tatăl din Cluj care și-a ucis copilul de 8 ani susține că a vrut să se sinucidă, dar nu a avut curaj!

Ultima actualizare:

    Suspectul a fost arestat la câteva zile după crimăFoto: Observatornews.ro
Suspectul a fost arestat la câteva zile după crimăFoto: Observatornews.ro

Monstru, nu tată! Bărbatul care și-a ucis băiețelul de 8 ani, la Cluj, a încercat apoi să se omoare, dar n-a avut curaj. El a fost prins marți seara, la aproape 12 ore după ce trupul băiețelului a fost găsit în mașina bărbatului, abandonată la marginea șoselei.

Un tată din Cluj și-a ucis cu sânge rece băiețelul de 8 anișori, apoi i-a abandonat trupul neînsuflețit pe bancheta din spate a mașinii, pe marginea unei șosele din Cluj. Copilul a fost omorât cu mai multe lovituri de cuțit. Anchetatorii spun ororile par să se fi petrecut cu mai multe zile în urmă, relatează observatornews.ro. Takacs Gyorgy a fost dat dispărut în urmă cu câteva ziile de mama lui. Femeia nu a mai putut lua legătura cu el de sâmbătă seară. Trupul micuțului era pe bancheta din spate a maşinii tatălului lui, în zona localităţii Lita. Părinții copilului sunt divorțați de un an, iar copilul era crescut de mamă, însă mergea periodic la tatăl sau, în Ungaria.

Takacs Gyorgy
Takacs Gyorgy

Criminalul, ascuns în lanul de porumb mai multe ore

Criminalul ar fi umblat pe câmp și s-ar fi ascuns toată ziua prin lanuri de porumb. Înainte de a ieși la o șosea din sat a fost zărit dintr-un elicopter al Poliției. În Filea de Jos primul care l-a observat a fost un copil, care a alertat polițiștii prezenți în comună. În momentul când i-a văzut pe polițiști, știind că nu mai are cu să scape  bărbatul a încercat să își ia viața. A vrut să își pună capăt ilelelor un cuțit pe care-l avea asupra lui, cel mai probabil același cu care și-a ucis fiul. Cu toate acestea, nu a avut curaj să ducă fapta până la capăt. El s-a înjunghiat ușor de trei ori în stern, una singură dintre răni fiind mai adâncă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net