Tatăl fetei de 16 ani care l-a ucis pe bărbatul care a vrut să o violeze a sunat și el la 112. Ce s-a întâmplat în acea noapte

Ultima actualizare:

    foto: Inquam Photos
foto: Inquam Photos

În noaptea în care o fată de 16 ani care l-a ucis pe bărbatul care ar fi încercat să o violeze într-un apartament din Piatra Neamț, au fost efectuate 4 apeluri la 112 pentru a anunța omorul, spun oamenii legii, potrivit cărora nu a fost niciun apel anterior uciderii.

Fata în vârstă de 16 ani a mers în apartamentul din Piatra Neamț, unde locuia bărbatul în vârstă de 41 de ani, pentru a discuta posibilitatea unui loc de muncă în străinătate.

Ulterior, tânăra susține că discuțiile au devenit aprinse, iar la un moment dat aceasta l-a înjunghiat motal, explicând că bărbatul ar fi încercat să o violeze. Imediat ce și-a dat seama ce a făcut, fata a sunat la 112 și a spus că a ucis un bărbat care a vrut să o abuzeze.

Ce s-a întâmplat în noaptea în care un bărbat a fost ucis de o minoră

„În urma verificărilor efectuate, cu privire la acest eveniment, au fost identificate 4 apeluri de urgență. Primul apel a fost efectuat, la data de 17.08.2021, la ora 01:01:07, de către o persoană de sex feminin, care anunța că a ucis un bărbat, care a încercat să o violeze. Apelul a fost transferat către IPJ Neamț, la ora 01:03:24, iar, de îndată, s-au demarat activități specifice, din competență, în colaborare cu alte structuri”, anunță, miercuri, Poliția Română.

Reprezentanții IGPR precizează că apelurile ulterioare au fost efectuate de către tatăl fetei. Și el a sunat la 112 pentru a informa că a fost apelat de fiica sa, care i-a transmis că a ucis un om. Polițiștii spun că informațiile vehiculate în spațiul public, conform cărora minora ar fi efectuat și alte apeluri la 112, înainte de a-l înjunghia mortal pe bărbat, sunt false.

Polițiștii mai spun că minora plecase de acasă în data de 11 august 2021, iar IPJ Neamț a fost sesizat de către familie, cu privire la dispariție, la data de 13 august 2021.

La aproximativ două ore de la sesizarea dispariției, polițiștii au găsit-o pe minoră și au încredințat-o familiei. Ulterior momentului încredințării minorei de către polițiști familiei acesteia, nu au mai existat alte sesizări cu privire la dispariția minorei, spun oamenii legii.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net