Tatăl fetiţei aruncate din taxi: «Voi avea grijă de ea ca de ochii din cap»

Ultima actualizare:

    Radu Ovidiu Bugariu  a plecat ieri spre  Timişoara împreună  cu fetiţa lui, Maria
Radu Ovidiu Bugariu a plecat ieri spre Timişoara împreună cu fetiţa lui, Maria

Fetiţa de un an şi jumătate aruncată de mama ei dintr-un taxi a ajuns acasă. Micuţa a fost externată ieri de la spitalul “Marie Curie” din Capitală şi a plecat spre Timişoara alături de tatăl şi de unchiul ei.

"Maria se simte acum bine, dar mai plânge uneori seara, când îşi aminteşte de mama ei, care i-a făcut rău". Asta a spus Radu Ovidiu Bugariu, ieri, la spital, la externarea fiicei sale. Bărbatul a mărturisit că, dacă mama va fi decăzută din drepturi, doreşte ca fetiţa lui să rămână la el. "Toată familia aşteaptă copilul şi este nerăbdătoare să-l vadă. Va avea tot ce-i trebuie şi vom avea grijă de ea ca de ochii din cap. O să-i deschid şi un cont pe Facebook, iar cine vrea să vorbească cu ea e binevenit", a spus tatăl Mariei.

Acesta a fost audiat vineri la Poliţia Capitalei şi a povestit anchetatorilor că a cunoscut-o pe Aniţa Bar, femeia cu care are copilul, pe internet. S-a întâlnit cu aceasta de patru-cinci ori în decurs de două luni, dar femeia nu i-a spus niciodată numele ei real. Aniţa Bar s-a despărţit de el fără să-i spună că e însărcinată, comunicându-i acest lucru abia după ce fetiţa s-a născut.

El a recunoscut copilul şi a contribuit cu bani la creşterea lui. În prezent, este casnic şi locuieşte într-un sat de lângă Timişoara, după ce timp de 10 ani a lucrat ca învăţător. Fosta grefieră de la Curtea de Apel Oradea, care joi şi-a aruncat copilul de pe Podul Grant din Capitală, rămâne internată în continuare la Spitalul de Psihiatrie.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net