Tatăl fetiţei ucise de un şofer beat: “Eu n-o să-l omor, dar nu o să mai fie bun toată viaţa”

Ultima actualizare:

    Raluca Verebeli era elevă la Liceul Emanuil Ungureanu din Timişoara
Raluca Verebeli era elevă la Liceul Emanuil Ungureanu din Timişoara

Durere fără margini într-o familie din Timiş. Un bărbat de 43 de ani e acuzat acuzat de ucidere din culpă, conducere fără permis sub influenţa băuturilor alcoolice şi fugă de la locul accidentului, după ce a omorât o fată de 16 ani şi a rănit un tânăr de 17 ani pe o stradă din satul Iosif, comuna Liebling. Părinţii puştoiacei sunt la capătul puterilor.

Un grav accident a îngrozit duminică seară satul Iosif (Timiş). Evenimentul rutier s-a soldat cu moartea unei tinere de 16 ani şi rănirea unui tânăr de 17 ani, care însoţea fata pe stradă, aproape de centrul satului. Autorul accidentului este un bărbat care conducea beat şi fără permis. De altfel, şoferul ucigaş este recidivist, fiind eliberat condiţionat după ce a fusese condamnat la închisoare pentru condus fără permis.

Momente dramatice

Mărturia lui Mihai Verebeli, tatăl fetei ucise în accident, scoate la iveală detalii revoltătoare despre modul în care s-a comportat şoferul ucigaş după producerea accidentului. Părintele fetei povesteşte că, duminică seară, fiica sa a venit acasă împreună cu un prieten din sat şi i-a spus mamei că o să mai stea afară. Fata a luat de-acasă ciocolată, pe care să o împartă cu alţi tineri din sat. În scurt timp, părinţii au primit vestea cutremurătoare: Raluca şi băiatul care o însoţea au fost accidentaţi, iar fata a murit. “S-a dus acasă şi s-a spălat”Mihai Verebeli susţine că şoferul care a produs accidentul a fugit de la faţa locului şi s-a întors apoi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. „A venit el (n.r. - şoferul) după aceea şi a zis: ‹‹Dar, ce s-a întâmplat aici?››. S-a dus acasă, s-a spălat, a luat-o pe nevastă-sa şi au venit înapoi cu maşina. După tot ce s-a întâmplat a avut curajul şi tupeul să vină acolo şi să întrebe: ‹‹Dar ce s-a întâmplat aici?››. Acest om nu trebuie să mai stea printre oameni. A avut o comportare de neînchipuit. Le-a spus poliţiştilor: ‹‹Dar ce, voi îmi faceţi mie program? Că eu am fost şi la puşcărie şi nu mi-a făcut nimeni program››”, a rememorat, indignat, Verebeli.

Tatăl fetiţei omorâte a adăugat: „Jandarmul mi-a spus: ‹‹Dar cu ce vă încălzeşte că primeşte trei ani de închisoare sau mai mult?››. Dacă scapă, eu n-o să-l omor, dar nu o să mai fie bun toată viaţa. Nu o să mai poată să îşi ţină lingura în mână. Să vedem atunci, legea îmi dă mie tot trei ani, fiindcă l-am lăsat în viaţă?”, se revoltă părintele.  

Click! spune

Raluca Verebeli, fata ucisă în accidentul din satul Iosif, făcea parte dintr-o familie simplă, cu şapte copii. Mai mult, familia Verebeli a fost greu încercată şi în urmă cu nouă ani, când o soră a Ralucăi a murit, alături de prietenul ei, într-o casă din Dumbrăviţa. Cei doi tineri puseseră sarmale la fiert, dar au uitat de mâncare, focul s-a stins în timpul fierberii, iar cei doi tineri au murit intoxicaţi cu gaz. 

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net