Tatăl gemenelor ascunse în frigider, lăsat în libertate

Ultima actualizare:

    Gemenii nou-născuţi găsiţi într-un sac pus într-un frigider s-au născut vii, însă au murit din cauza asfixiei mecanice prin înec
Gemenii nou-născuţi găsiţi într-un sac pus într-un frigider s-au născut vii, însă au murit din cauza asfixiei mecanice prin înec

Concubinul femeii care şi-a omorât bebeluşii gemeni şi i-a băgat în frigider a fost reţinut de procurori, dar eliberat de judecători.

Iniţial bărbatul a fost suspectat de complicitate. După ce a fost reţinut 24 de ore şi a ajuns din nou în faţa judecătorilor, aceştia l-au pus în libertate deşi în continuare este suspectat că şi-a ucis soţia. Aurelian Ghidionescu a dat declaraţii contradictorii în timpul audierilor.

“Observând starea de pericol în care se afla soţia sa produsă de pierderea masivă de sânge, pe fondul unei naşteri neasistate, deşi avea obligaţia morală, inculpatul nu a anunţat timp de 3 ore acest fapt autorităţile, omisiunea cauzând decesul victimei”, a declarat procurorul de caz.

Vă reamintim că o femeie de etnie romă, din Galaţi, a născut acasă doi copii gemeni, apoi, ca să scape de ei, i-a băgat la frigider. Totul a ieșit la iveală după ce mamei i s-a făcut rău. Medicii chemaţi în ajutor de iubitul ei nu au putut să o salveze. Au avut parte însă de un adevărat șoc: au găsit nou-născuții morți, în frigider.  

Din declaraţiile pe care Aurel Ghidionescu le-a dat procurorilor reiese că soţia sa, după ce a născut în baie, le-ar fi ucis pe fetiţele gemene, scrie news.ro.

”Din declaraţia lui rezultă că nu el a omorât copii, ci soţia sa după ce a născut în baie i-a aruncat într-o găleată. El a spus că soţia sa născuse doi feţi de sex feminin pe care îi băgase într-o găleată cu apă. El i-a luat din găleată şi i-a pus într-un frigider nefuncţional, a spălat pe acolo şi a lăsat-o pe femeie să sângereze timp de trei ore. A luat decizia să îi pună într-un sac de plastic - pentru că naşterea lor nu era înregistrată - pe care l-a pus în frigiderul nefuncţional, pentru ca ulterior să arunce sacul în care se aflau cadavrele”, a mai spus Rizea.

Ce au stabilit medicii legişti

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Galaţi, Liliana Istrate, a declarat, luni, că medicii legişti au formulat primele concluzii în cazul morţii celor două fetiţe nou-născute şi a mamei acestora.

Gemenii nou-născuţi găsiţi într-un sac pus într-un frigider s-au născut vii, însă au murit din cauza asfixiei mecanice prin înec, în timp ce mama acestora a decedat din cauza unei hemoragii apărute la naştere, notează news.ro.

“Moartea femeii a fost determinată de o hemoragie produsă de naştere, iar în privinţa nou-născuţilor, aceştia s-au născut vii, iar moartea s-a datorat asfixiei mecanice prin înec. Sunt concluziile preliminarii ale necropsiilor făcute în privinţa acestora”, a afirmat Liliana Istrate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net