Preotul Cristian Pomohaci este implicat într-un scandal de proporții, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un băiat minor..


Când cazul a ieșit la iveală, au început să apară noi informații despre părinte, dar și despre familia acestuia. Presupusa amantă a tatălui lui Cristian Pomohaci, Viorica Pușcaș, a făcut declarații pentru emisiunea Acces Direct, unde a dezvăluit că era minoră când a fost coruptă de acesta.

„Eu mergeam la școală la Lugoj, eram minoră, și m-a corupt în gară. Eu, în momentul când am rămas gravidă, eram minoră, mergeam la școală. Taică-su m-a corupt în stația CFR Rebrișoara, a urmat un proces de paternitate”, a declarat femeia.

„Adică v-a violat?”, a întrebat-o reportera, iar femeia nu a negat presupunerea făcută de aceasta: „Păi închipuiți-vă”.

După ce a rămas gravidă și a avut copilul, a urmat procesul de parternitate, însă bărbatul nu și-a recunoscut fiica: „Nu, pentru că lui i s-a dat o sentință, și mie mi s-a dat alta”.

Cu toate acestea, Viorica Pușcaș a ajuns să aibă o relație de ani buni cu tatăl preotului Pomohaci: „Eu am continuat să mă întâlnesc cu taică-su, așa, până ce a avut fiică-mea 13 ani. Eram vecini. Noi ne întâlneam pe ascuns. Pur și simplu m-am îndrăgostit de el. Ne-am întâlnit de foarte multe ori la ei în casă, dar, bine, nu era nimeni, numai eu cu el”.

 
Loading...