Mario Iorgulescu a fost transferat, luni dimineață (23 septembrie), după ce părinții lui au insistat ca acesta să fie dus la o clinică din Milano. Medicii de la Elias nu au fost de acord, însă transferul a fost făcut. Gino Iorgulescu a plătit în jur de 30.000 de euro doar pe avionul care l-a dus pe fiul lui în Italia.


Costul real, cu tot cu internare, ar ajunge undeva la 100.000 de euro, potrivit stiripesurse.ro. Mario Iorgulescu a fost transportat cu un avion care aparție Ministerului Sănătății din Turcia. Tatăl lui Dani Vicol, tânărul ucis în accidentul provocat de fiul lui Gino Iorgulescu, a vorbit despre decizia familiei de a-l transfera pe Mario la un spital din Italia. Pe numele lui Iorgulescu jr. este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare 

„Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să-l ia din spital. Nu știu dacă ar putea scăpa de lege. Eu am încredere”, a declarat tatăl lui Dani Vicol pentru Știrile TVR. 

dani-vicol.jpg

Dani Vicol
Dani Vicol avea tot 24 de ani
Foto: Arhiva personală

Medicii nu au dat undă verde pentru audieri

Procurorii au fost cei care au aflat ultimii că tânărul de 24 de ani a fost mutat în străinătate. Săptămâna trecută, procurorul de caz s-a dus la Spitalul Elias pentru a afla dacă îl poate audia pe Mario Iorgulescu, însă medicii nu l-au lăsat. Zilele trecute, el a aflat la telefon că fiul președintelui LPF a fost transferat la o clinică din străinătate. Procurorul șef de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București a declarat că Parchetul nu știa în ce stadiu erau procedurile de transfer ale lui Mario Iorgulescu atunci când procurorul de caz a primit apelul.

 

Citește și

Suma astronomică pe care Gino Iorgulescu a plătit-o pentru a-l muta pe Mario la o clinică privată din Milano

Cum a aflat fiica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, despre moartea tatălui ei. «Acum plânge din orice»

 

 

 

Loading...