UPDATE: Adevărul despre moartea lui Nicolae Duduianu, tatăl interlopului Emi Pian, ucis în Rahova

Ultima actualizare:

    Nicoale Duduianu a făcut infarct la Penitenciarul Rahova
Nicoale Duduianu a făcut infarct la Penitenciarul Rahova

Necazurile țin lanț în clanul Duduienilor. După ce Emi Pian a murit înjunghiat azi noapte, la o partidă de barbut, s-a zvonit că tatăl acestuia a pierit la câteva ore distanță. Inima i-ar fi cedat de supărare, iar medicii nu ar mai fi putut face nimic pentru el. Confirmată inițial de autorități, moartea lui Nicoale Duduianu s-a dovedit a fi în cele din urmă o eroare și doar un zvon.

UPDATE, ORA 17.30: Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor au precizat faptul că tatăl lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, nu a murit și nici nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, la aflarea veștii că fiul său a fost ucis.

”Unitatea de detenție nu a înregistrat astăzi, 4.08.2020 nici un deces/urgență medicală în rândul deținuților”.

Totodată, Sorin Dumitrescu, liderul Federaţiei Sindicatelor din Penitenciare, a explicat faptul că a fost o confuzie și că informația care i-a parvenit și pe care ne-a oferit-o era legată de moartea lui Emi Pian și nu a lui Nicoale Duduianu.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Destin tragic! A murit tatăl lui Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, după ce a aflat că fiul lui a fost ucis în stil mafiot la doar 39 de ani. Nicolae Duduianu (60 de ani), liderul grupării, a suferit un infarct în această dimineață, 4 august, și nu a mai putut fi salvat de către medici.

Tatăl lui Emi Pian, interlopul Nicolae Duduianu, a murit în pușcărie. I-a cedat inima de supărare

Acesta era încarcerat la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat pentru tentativă de omor, după ce a lovit, anul trecut, intenționat un om pe trecerea de pietoni.

”Da, este adevărat! Tatăl interlopului, aflat la Rahova, a făcut infarct”, a confirmat pentru Click! Sorin Dumitrescu, liderul Federaţiei Sindicatelor din Penitenciare.

Emi Pian a fost înjunghiat în noaptea de 3 spre 4 august
Emi Pian a fost înjunghiat în noaptea de 3 spre 4 august

Băiatul său, Florian Mototolea, zis și Emi Pian, a fost înjunghiat, azi-noapte, în jurul orei 1.25, în urma unui scandal iscat la o partidă de barbut, spun surse judiciare.

În februarie 2019, Nicoale Duduianu a dat intenționat peste un pieton

Rechizitoriul arată că pe 7 februarie 2019, în jurul orei 20.00, a acroșat cu mașina un bărbat, la intersecția străzii Buzoieni și Calea Rahovei, după care a părăsit locul accidentului.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă au arătat că între victimă și conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare, pe culoarea verde a semaforului, ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea. Furios, Nicolae Duduianu a accelerat și l-a lovit cu intenție pe pieton, trecând cu roțile peste picioarele acestuia.

Victima sunat atunci la 112 și a fost dusă la spial pentru îngrijiri, iar Duduianu a fost reținut și apoi condamnat la 5 ani și 10 de pușcărie.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/cine-fost-emi-pian-interlopul-ucis-pe-strazile-capitalei-era-liderul-clanului-duduianu

https://www.click.ro/news/national/interlopi-din-clanul-duduianu-saltati-intr-un-dosar-de-talharie-si-santaj-ii-asteptau

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net