Compania de Autostrăzi şi Drumuri a anunţat că a eliminat plata taxei la podul peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă pe toată durata weekend-ului.


Taxa este eliminată astfel în intervalul 1 august - 1 septembrie, în zilele de weekend, începând cu ziua de vineri ora 13.00 şi continuând cu zilele de sâmbătă şi duminică, facilitatea urmând însă să fie menţinută şi pentru ziua de luni, până la ora 13.00.

Şoferii nu vor achita taxa nici joi, 14 august, începând cu ora 13.00, având în vedere că pe 15 august, de Sfânta Maria, este zi nelucrătoare pentru bugetari.

La acest moment, taxa a fost deja eliminată fără să mai fie aşteptată ora 13.00, după ce vineri dimineaţa s-a format o coadă de 10 km la ghişee pentru plata taxei.

Noul orar de achitare a taxei a fost introdus printr-un ordin al şefului Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură, Alexandru Năstase, publicat joi seara în Monitorul Oficial.

Cu câteva ore înainte, premierul Victor Ponta a criticat, în Guvern, faptul că CNADNR nu a fost capabilă să introducă un sistem prin care şoferii să poată achita taxa rapid, fără să aştepte la rând.

 
 
Loading...